LG представя нови технологични линии на изложението CES в Лас Вегас

Икономика / Технологии
Галина Александрова
722
article picture alt description

LG Electronics (LG) ще зарадва любителите на домашното кино и качествения звук с представянето на новата си линия от аудио системи Sound Bar на изложението CES 2019 в Лас Вегас. Компанията представя и революционната система Styler за цялостната грижа за дрехите.

Новите аудио системи на LG са с още по-добро качество на звука, благодарение на съвместната работа на компанията с Meridian Audio, пионери в разработването на устройства с висококачествен звук. Системата има смарт фунционалност и модерен дизайн, който позволява на силния многоизмерен звук да достигне до всички кътчета на стаята. Интегрирането на изкуствен интелект е причината системата Sound Bar да е отличена с две награди за иновативност от изложението за моделите SL9YG и SL10YG.

Партньорството на LG с Meridian позволява на компанията да продължава да подобрява качеството на звука на своите продукти, като иновациите са част и от трите нови модела на Sound Bar - SL10YG, SL9YG и SL8YG. С над 25 години отпит като едни от пионерите в цифровата обработка на сигнали, Meridian с тяхната Bass & Space технология дават на звука перфектно качество, кристална чистота и силен бас. Заедно с Image Elevation технологията, която е проектирана да даде дълбочина на звука, Meridian създава истинско кино преживяване, със сила на звука като никоя друга система.

Новата аудио система на LG има възможност да миксира няколко аудио канали, като създава абсолютен звуков баланс. Технологията на Meridian Upmix повишава дълбочината на звука и подобряване яснотата на гласовете и водещите инструменти.  

Моделите на Sound Bar SL10, SL9 и SL8 поддържат Dolby Atmos и DTS:X, като тези две техологии ще позволят на потребителите да се насладят на реалистичен съраунд звук, който идва от много страни и е с различна дълбочина. Новите премиум аудио системи на LG повишават качеството на звука, като го доближават до качеството в студиата.

Аудио системата Sound Bar предлага и смарт функция за изкуствен интелект с вградения Google Assistant, който позволява работа с устройството с гласови команди. Подребителите могат да увеличат звука с команда “Хей Google,
увеличи звука” или пък “Хей Google, коя е тази песен?” при слушане на музика.  Системата може да се свърже и с други устройства на LG, за да бъдат управлявани и те с гласови команди.

Новите аудио системи Sound Bar имат изчистен и стилен дизайн, който изключително много подхожда на OLED телевизорите на LG. Със своите компактни 57mm дълбочина, LG SL9 моделът може да постви директно на стената и да спести пространство и да се впише във всеки интериор. Интегрираният сензор със жироскоп изчислява позицията на устойството в стаята за да осигури оптимално разпръскване на звука.

“Новите LG аудио системи Sound bar създават невроятно преживяване за потребителите, благодарение на партньорството ни с Meridian и с включването на изкуствен интелект.”, казва Ким Да-чул , ръководител на отдела за аудио и видео в LG’s Home Entertainment Company. “Висококачествния звук и разнообразието от продукти превръщат домашното развлечение в още по-удовлетворяващо преживяване, което е провокирано и от голямото търсене на премиум аудио системи с впечатляващо качество на звука, модерен дизайн и по-голямо удобство при използване.”

Посетителите на изложението CES 2019 ще могат да се насладят от първа ръка на новите аудо системи на LG Sound Bar на щанда на компанията.


LG Electronics (LG) ще представи своята завладяваща визия свързана с цялостната грижа за дрехите чрез революционната система Styler по време на CES 2019. Начело на линията ще бъде новият LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door, носител на наградата CES 2019 Innovation Award. LG също така ще демонстрира огромния капацитет на моделите и функцията Smart Mirror с изкуствен интелект за едно изцяло ново, виртуално модно преживяване.

Премиум моделът LG Styler Black Tinted Mirror Glass Door придава функционалност и елегантност на дома с изтънчен, модерен дизайн и способността да съхранява дрехите чисти и възможно най-добре изглеждащи. Новата врата от черно стъкло излъчва изтънченост, докато уредът безпроблемно и удобно освежава до четири облекла едновременно – включително и панталон, който е поставен в самата врата. Включените Smart Diagnosis™ и SmartThinQ™ предлагат на потребителите предимството на бързата и точна поддръжка и възможността Google Assistant да бъде избран само с глас.

В основата на Styler е TrueSteam™ технологията на LG, която елиминира повече от 99,9% от микробите и бактериите, които се намират в дрехите, за да поддържа гардероба чист*. Когато дрехите бъдат поставени върху движещата се част те биват почистени от гънки и неприятни миризми, докато Gentle Dry премахва бързо и старателно влагата. Heat Pump Drying намалява консумацията на енергията като използва топлината от горещия и влажен въздух вътре в Styler, а Pants Crease Care осигурява чист и спретнат вид като елиминира всички гънки без това да изисква използване на ютия.

В допълнение на новия Styler, посетителите на CES 2019 ще могат да изпитат решението на бъдещето от LG за поддръжка на дрехите. Създаден за по-големи семейства, големият Styler е разширената версия на Styler Black Tinted Mirror Glass Door, която може да събере до пет облекла, закачени на закачалки (включително и дълги палта), както и чифт панталони на самата врата. Във връзка с Styler от бъдещето, LG предоставя на публиката и поглед върху спалнята на бъдещето – със своето Smart Mirror с AI виртуална услуга. Това LG ThinQ огледало може да предостави персонализирано преживяване с интелигентните си модни предложения и виртуални комбинации, позволявайки на потребителите да пазаруват дрехи без да е нужно да ги пробват в магазин.

„С красивия си дизайн и висока ефективност, елегантният черен LG Styler пренася грижата за дрехите у дома към едно по-високо ниво“, заяви Сонг Дей-хьон, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Развълнувани сме да разширим възможностите на Styler и да достигнем до още потребители, които до този момент не са били наясно, че има по-добра грижа за гардероба от просто изпирането с вода или химическото чистене.“

Посетителите на CES от 8 до 11 януари могат да посетят щанд #11100 в Конгресния център на Лас Вегас, за да изпитат пълната гама от решения за грижа за облеклото от LG.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща