Intracom Telecom засилва свързаността на Варшавската градска полиция с решението си OmniBAS™

Икономика / Технологии
Георги Велев
479
article picture alt description

Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, разгръща дейността си в партньорство с Xentia, полски дистрибутор на едро на гласови, дейта и широколентови безжични решения за системи за наблюдение. Това се осъществява чрез системата DMR Simulcast на Варшавската градска полиция (KSP Варшава), която избира и внедрява платформата OmniBAS™ на Intracom Telecom като микровълнова връзка за пренос.

След търг на централата на полицията във Варшава, приключил на 28 януари 2019 г., Xentia, в сътрудничество с Intracom Telecom, получи проект за подмяна на съществуващата аналогова DMR система в покрайнините на Варшава. Чрез новите си OmniBAS™ връзки Intracom Telecom ще изпълни услугите за свързване и пренос на данни от предградията, заедно с обезпечаване на съществуващия трафик. По-конкретно, вече разгърнатата мрежа на OmniBAS™, която работи от 2015 г., ще бъде допълнително разширена като бъдещо решение за преразпределяне на системата DMR Tier II Simulcast. Освен това, поради увеличения капацитет на решението, то ще се използва и за други услуги, като видео (CCTV наблюдение), PSTD и OST-112, проект за спешно повикване и предаване на данни между полицията и пожарната. Наред с това, вече внедрената усъвършенствана и богата на функции система за управление на мрежата, uni|MS™ сега ще бъде обновена до най-новата си версия, за да поддържа цялата радиомрежа.

Портфолиото от микровълнови продукти на Intracom Telecom предлага multi-Gigabit IP радио капацитет, поддържащ водещи на пазара модулации до 4096-QAM и канали до 112 MHz, като в същото време дава възможност за лесна и плавна миграция към IP/MPLS архитектура. Благодарение на изключителните възможности и производителност на OmniBAS™ ще се подобри комуникацията и трансфера на данни между полицаи и пожарникари в цялата страна.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща