Cargotec Bulgaria назначи нов директор „Финансови услуги“

Икономика / Технологии
Маринела Арабаджиева
1079
article picture alt description

Томас Хасенедер е новият директор „Финансови услуги“ на Cargotec България, считано от 16 септември, 2019 г., съобщиха от дружеството.

Още от създаването на офиса на Cargotec в България през 2017 г., отделът за Финансови услугииграе ключова роля в процесите по счетоводство и контрол на компанията. Централният екип се състои от близо 350 човека, базирани в София и в наскоро създадения регионален център в САЩ. Екипът предоставя оперативни услуги на всички бизнес направления на Cargotec – Hiab, Kalmar и MacGregor. Освен да управлява внедряването на услугите, Хасенедерзаедно със своя екип ще се фокусира върху разработването на ефективни и резултатни глобални цялостни финансови процеси и инструменти.

Преди да се присъедини към Cargotec България, Хасенедер заемал позиция Глобален директор на звеното „Глобални финансови бизнес услуги“ в Ingram Micro. Той притежава и богат опит в сферата на финансово-счетоводните услуги, както и в ръководенето на големи международни финансови организации за споделени услуги. Преди да се премести в София през 2014 г., Хасенедер живее и работи в Мюнхен и Барселона.

 

 

 

Cargotec е водещ доставчик на иновативни решения и услуги за товаро-разтоварната дейност и интелигентно управление на товарния поток. Компанията има над 12,000 служители в 45 страни. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor - предлагат продукти и услуги, които оптимизират глобалните товарни потоци и създават устойчива добавена стойност за клиентите си.

Cargotec България е глобален център за споделени услуги, основан през 2017 г., който разполага с повече от 350 служители към днешна дата. Централата се намира в София, България, но вътрешни бизнес услуги се извършват и в Перисбърг, Охайо, САЩ, а също така предстои откриване на регионален център и в Азия, който да обслужва нашите бизнес субекти из целия свят.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща