AMI Communications Group отбелязва 15 години от влизането си на българския пазар

Групата е сред водещите в Централна и Източна Европа, а българското й дружество е в ТОП 5 на PR агенциите у нас

Икономика / Технологии
3E news
2258
article picture alt description

AMI Communications Group (www.amic.cz) отбеляза 15 години от влизането си на българския пазар. Групата е партньор на глобалната комуникационна фирма Edelman (www.edelman.com) и е сред водещите PR консултантски компании в Централна и Източна Европа. В структурата й влизат агенции, които предоставят PR и PA услуги, дигитални комуникации, дизайн, медиа планиране и купуване.

Българското дружество на групата - AMI Communications България (www.amic.bg), е в ТОП 5 на PR агенциите у нас*. От създаването си през 2005 г. до момента, то е реализиралo стотици успешни проекти за повече от 60 компании от 17 различни сфери на дейност. Близо 70% от клиентите на българската агенция са международни компании, а 25% са част Fortune Global 500.

„За 15 години комуникационният сектор и бизнес средата се промениха много. Ние също се развивахме постоянно спрямо новите реалности и нуждите на клиентите. Днес сме една от водещите PR агенции на българския пазар. Работили сме за десетки глобални компании, натрупали сме сериозна експертиза, имаме отличително висока ефективност. Екипът ни е силен и влага професионализъм и опит във всичко, което прави. Изградили сме дългосрочни отношения с много от клиентите си, защото им помагаме да са успешни и да преодоляват проблемите, пред които се изправят. Това е сериозна основа, която ни дава увереност, че ще преминем стабилни през предизвикателствата на днешните дни и ще продължим напред с още по-бърз темп на развитие“, коментира Илияна Александрова, управляващ партньор на AMI Communications България.

„Радваме се, че имаме силно присъствие в България. Местното ни дружество се развива успешно и прилага иновативния подход и високите стандарти на работа на групата. Показателно е, че през годините много големи бизнеси се довериха на консултантския му опит. Работим в сътрудничество по редица проекти, което е ефективен начин за обмен на ноу–хау и за предоставяне на висока добавена стойност на клиентите“, каза Ян Кучмаш, партньор в AMI Communications Group и регионален директор.

AMI Communications България предлага широко портфолио от комуникационни услуги и работи в съответствие с добрите практики на международните мрежи от които е част. Печелила е български и международни награди в области като корпоративни комуникации, управление на кризи, вътрешни комуникации, организиране на събития, корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Агенцията предлага и интегрирани услуги чрез мрежа от партньори, специализирани в области като реклама, медиа планиране и купуване, BTL.

През годините AMI Communications България е реализирала кампании за част от най-големите международни фирми в страната. Работила е по сложни комуникационни казуси и има стабилен опит в управлението на кризи. Предоставяла е комуникационна подкрепа и на редица чуждестранни инвеститори при влизането им на българския пазар. С цел да подпомага решенията на своите клиенти, агенцията им предоставя периодично проучвания, които очертават тенденциите в комуникациите и очакванията към бизнеса и брандовете.

AMI Communications България  е член е на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) и на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО). Екипът й включва консултанти с богат опит в сферата комуникациите и медиите. Сред клиентите на агенцията през годините са Visa, ContourGlobal, Lockheed Martin, Aurubis, Meridiam, Chevron, Shell, CEZ, AES, Coca-Cola, LG, GSK, Bosch, Kaufland, Carlsberg и много други.

* Годишна класация на комуникационния пазар в България на седмичника Капитал, декември 2019 г.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща