Телелинк Бизнес Сървисис(TBS) спечели наградата за Партньор на годината на Майкрософт за 2020 г.

Икономика / Технологии
3E news
341
article picture alt description

Телелинк Бизнес Сървисис(TBS) спечели наградата за Партньор на годината на Майкрософт за 2020. Компанията бе отличена сред водещите партньори на Майкрософт в целия свят за своите постижения в иновациите и имплементирането на клиентски решения, базирани на технологиите на Майкрософт.

“За нас е голяма чест да получим тазгодишната награда за партньор на годината за България. Това постижение показва нашата ангажираност в работата ни с Майкрософт. Вднешните динамични времена ние сме още по-мотивирани да помагаме на клиентите си да посрещнат предизвикателствата и вярваме, че Майкрософт е важен фактор в този процес. Тази награда също така поставя нов, по-висок стандарт за нас и още повече ни вдъхновява да изпълняваме мисията си да опростяваме сложното,”заяви Иван Житиянов, изпълнителен директор на TBS.

Наградата Microsoft Partner of the Year отличава тези партньори, които през изминалата година са имали изключителен успех в развиването и доставянето на решения на Майкрософт. Наградите се класифицират в няколко категории, като победителите се избират измежду повече от 3300 кандидатури от над 100 страни по света.

TBS получи признание за предоставянето на решения и услуги с изключително високо качество за България.Наградата Microsoft Partner of the Year е признание за дългосрочния ангажимент на TBS в осигуряването на решения и техническа експертиза в помощ на клиентитепри използването на водещи технологии от Майкрософт.

Тази награда е символ на усилията, които компанията полага, за да подпомогне ползването на технологиите чрез опростяване на сложното.“За нас е чест да отличим победителите и финалистите на наградите Партньор на годината на Майкрософт за 2020,” заяви Гавриела Шустер, корпоративен вицепрезидент наорганизацията One Commercial Partner на Майкрософт.

“Тези партньори надхвърлят очакванията, като предоставят навременни решения, които помагат да бизнесите по света да се справят с комплексните предизвикателства навремето –от виртуална комуникация и колаборация до подпомагане на клиентите да реализират пълния си потенциал с облачните слуги Azure и много други. Аз съм горда, че имам честта да поздравя всеки един победител и финалист.”

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща