„Топлофикация София” стартира в сряда отоплителния сезон

Енергетика / България
3E news
762
article picture alt description

„Топлофикация София” ЕАД стартира от сряда, 28 октомври 2020 г., общото включване на отоплението в столицата. Поетапно ще бъдат включени първо детските градини, учебните и здравни заведения, след което жилищните сгради във всички райони и накрая администртивните и стопански потребители.

Напомняме на клиентите да отворят на максимална степен вентилите на радиаторите си, за да не се налага допълнително обезвъздушаване на отоплителните тела след пускане на отоплението, както и да проверят електронните си уреди за дялово разпределение. В случай, че дисплеят им е угаснал, клиентите трябва незабавно да потърсят съдействие от обслужващата ги фирма – топлинен счетоводител.

Важно е преди пускането на отоплението клиентите да приключат всички ремонти и да запълнят източените инсталации. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена, защото това означава, че в някое жилище ремонтът все още не е приключил.

„Топлофикация София” ЕАД дава възможност на клиентите, които поради някакви причини желаят включване на отоплението в сградата на по-късен етап, да подадат в обслужващия ги топлорайон заявление и подписано за целта решение от общото събрание на етажната собственост.

За допълнителна информация във връзка с началото на отоплителния сезон и за въпроси, свързани с топлоподаването, клиентите могат да се свържат с кол центъра на компанията на телефон 0700 11 111, да изпратят запитване във Фейсбук - www.facebook.com/www.toplo.bg или на е-майл: inf_r@toplo.bg и info_r@toplo.bg

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща