Стартира набирането на кандидатури за престижния конкурс FORBES Business Awards 2020

Наградите насърчават предприемаческия дух, социално отговорните компании и добрите бизнес практики

Икономика / Технологии
3E news
958
article picture alt description

Малко след завръщането си на българския пазар, списание FORBES обяви старта на FORBES Business Awards – конкурсът, който търси да отличи най-успешните компании и добри практики през изминалата година. Специално жури ще избере победителите в 4 основни и 9 подкатегории по сектори за „Кампания на 2020“. Редакцията на FORBES ще връчи и 3 допълнителни специални награди за „Сделка на 2020“, „Предприемач на 2020“ и „CEO на 2020“, като изборът им ще стане чрез официално допитване до 100 доказани бизнес личности в страната.

Наградите са отворени за всички компании, които са регистрирани като търговски дружества в България. Кандидатурите ще се приемат до 29-и ноември на сайта на FORBES България, където е поместена и цялата информация и изисквания за конкурса. Компаниите могат да кандидатстват в една или повече от следните категории:

Работодател на 2020;

Обществено отговорна компания на 2020;

Стартъп компания на 2020;

Компания на 2020 за цялата икономика и по сектори:

-  Финанси;

-  Образование;

- Селско стопанство;

- Информационни и комуникационни технологии;

- Търговия;

- Енергетика;

- Строителство;

- Производство;

- Услуги.

„Конкурсът е сред най-важните инструменти на FORBES в изпълнение на мисията ни да насърчаваме хората да следват мечтите си и да преследват своето щастие”, споделя Йордан Матеев, издател и главен редактор на сп. FORBES. “Търсим шампионите на свободното предприемачество, насочваме вниманието на обществото към вдъхновяващите им истории, а наградата отваря пред победителите нови бизнес хоризонти дори отвъд пределите на страната ни.“

Отличените ще получат признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история ще насърчат и вдъхновят всички останали, включително стартиращи компании и младите предприемачи, да се стремят към успеха по почтен начин.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща