АББ подписва договор с PolyComp за доставка на еднофазни UPS системи

АББ ще доставя системи за непрекъсваемо еднофазно електрозахранване чрез дистрибутора на информационни технологии (ИТ) PolyComp за първи път в България

Икономика / Технологии
3E news
350
article picture alt description

АББ установи партньорство с водещия дистрибутор на ИТ оборудване в България – PolyComp. В резултат на тази сделка, АББ ще внесе нова част от продуктовото си портфолио на местния пазар – еднофазни UPS системи. Новото попълнение в предлаганата от АББ продуктова гама ще даде възможност на клиентите да подсигурят непрекъснатата работа на производствени процеси, критични ИТ и комуникационни приложения. Финансовите подробности по сделката не са оповестени.

Предоставяните от АББ UPS системи гарантират, че се поддържа непрекъснато електрозахранване и всички операции са подсигурени. Еднофазните UPS покриват обхвата от 1 до 20 kVA мощност и се включват в рамките на 0 милисекунди след прекъсването в електроразпределителната мрежа, за да възстановят нормалната работа на всички системи и уреди. Те също така филтрират смущения при входната мощност, като например пренапрежения, шум по линията или хармоници.

Възможните щети, които прекъсванията на електрозахранването могат да причинят на електрическото оборудване, могат да бъдат много вредни и оказват сериозно въздействие върху нормалната работа на обекта. Ето защо, АББ предлага широк обхват от UPS системи, които са подходящи за всякакви нужди и покриват приложения от компютърни помещения до големи центрове за данни, като гарантират цялостна защита на индустриалните заводи.

“Много сме щастливи да сключим партньорство с най-големия ИТ дистрибутор в България”, заяви Марсел ван дер Хук, управител на АББ България. “Това ще засили нашето позициониране като лидер в електроснабдяването и електрообзавеждането и ще помогне на нашите клиенти да получат най-качествената защита за своите предприятия.”

“PolyComp е компания, която работи активно за пълното удовлетворяване на изискванията на своите партньори и клиенти. Добавянето на продуктите на АББ към нашето портфолио е резултат от стремежа ни да предлагаме атрактивни и цялостни продуктови решения на нашите партньори”, сподели Надежда Генова, главен оперативен директор на PolyComp. “Да започнем съвместна работа с АББ е предизвикателство, което ние приемаме с ентусиазъм. Вярваме, че партньорството ни ще бъде посрещнато с интерес от нашите клиенти.”

POLYCOMP е лидер на пазара на информационни и комуникационни технологии в България. PolyComp е учредена през 1999 г. като частна българска дистрибуторска компания за доставка на едро на висококачествено информационно и комуникационно технологично оборудване и софтуер. Компанията разработва и обогатява своята дейност в контекста на един динамично променящ се и труден пазар. Наред с разширяването на дейността се разработва и обогатява и портфолиото от продукти и услуги. Днес PolyComp е най-големият дистрибутор на информационни и комуникационни технологии в България и разполага със силни партньорства с над 45 надеждни и световно известни производители на хардуерни и софтуерни продукти.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е технологичен лидер, който задвижва дигиталната трансформация в индустрията. Продължавайки своята над 130-годишна история на иновации, АББ управлява четири ориентирани към клиентите, световни водещи бизнеси: Електроснабдяване и електрообзавеждане, Индустриална автоматизация, Задвижване и Роботика и Дискретна автоматизация, поддържани от общата дигитална платформа ABB Ability™. Водещият бизнес Енергийни мрежи на АББ ще бъде продаден на Hitachi през 2020. АББ развива дейност в над 100 държави и разполага с над 147 000 служители. 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща