LG предлага красиво климатично решение за минималисти

Климатикът ArtCool Gallery на LG – качествено решение и иновативен дизайн

Енергетика / Технологии
3E news
573
article picture alt description

Минимализмът като начин на живот и мислене се превърна в неразделна част от ежедневието на стотици хиляди през последните няколко години. Той променя модата, работните ни места, социалните ни мрежи, дори и интериорния дизайн. Все повече хора залагат на принципите на минимализма при обзавеждането на домовете си – повече пастелни цветове, по-изчистени форми, по- малко излишна декорация, повече естествена светлина. Според специалисти имплементирането на минимализма под една или друга форма в ежедневието води до занижени нива на стрес, намалява вероятността от „прегаряне“ на работното място, помага за овладяването на панически атаки и изчиства ума от излишни мисли, за да отвори място за продуктивни и позитивни такива.

Модерните домове са все по-семпли, изчистени и обзаведени с мисъл за по-голяма функционалност. Новото поколение консуматори внимателно обмисля всяка опция и пристъпва към покупка чак когато е сигурно, че са открили най-оптималната опция, като дори са готови да направят компромис с бюджета. Големите компании забелязват тези тенденции и пригаждат продуктите си спрямо новите нужди на потребителите. Дори електрическите уреди стават все по-малки и комбинират все повече възможности.

LG наскоро за пореден път доказаха, че са иновативни и модерни. Климатикът ARTCOOL GALLERY (R32) DUAL Inverter е тук, за да докаже, че за минималистичния дом има и ще се появяват все повече опции. Това е може би най-нестандартният климатик на българския пазар. ARTCOOL GALLERY (R32) DUAL Inverter впечатлява със забележителните размери от едва 60/60 см и… е рамка за картина. С несравним дизайн, той осигурява еднородно и бързо охлаждане и затопляне както отпред, така и отстрани, като създава перфектно разпределение на температурата в пространството с контролиран климат.

Климатикът работи с ниски нива на шум благодарение на уникалния кос вентилатор и Dual Inverter Compressor™ на LG, който елиминира ненужния шум и позволява плавна работа. И най-голямото му предимство - перфектно се вписва в интериорните решения на всеки модерен дом. Климатикът вече не е просто уред, а изискана компактна рамка за любимите ви семейни снимки или произведения на изкуството.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща