Kaufland България с първото по рода си Star Wars събитие

Икономика / Технологии
3E news
822
article picture alt description

За първи път Kaufland България организира уникално по рода си Star Wars събитие на територията на свой обект. То се намира на паркинга на Kaufland в кв. Крива Река, София, и ще бъде със свободен достъп за всички посетители само днес, 27 ноември, до 22:00 ч.  

Броени седмици преди премиерата на последния епизод от сагата - „Възходът на Скайуокър“, Kaufland България ще предостави на посетителите на събитието и на феновете на „Междузвездни войни“ едно галактическо изживяване. Гостите ще имат възможността да видят на живо и да се снимат с членовете на Легион 501 – най-големият официален фен клуб на „Междузвездни войни“ в света, които пристигна от Германия специално за събитието. Легионът е предпочитаната от Lucasfilm организация от доброволци за масови прояви с официални костюми на "Междузвездни войни".

Посетителите на събитието първи ще се запознаят с близо 50 артикула от специалната колекция „Междузвездни войни“, която компанията ще предложи на своите клиенти във всички свои магазини в страната до 4 януари 2020 година.

Събитието слага начало на лоялната програма на Kaufland България, посветена на „Междузвездни войни“ Под мотото „Събери ги сега! Целият свят на Междузвездни войни“ клиентите имат възможност да колекционират 48 карти с герои от епизоди на сагата в специален колекционерски албум, който се предлага допълнително в цялата мрежа на Kaufland България.

За всички посетители на събитието Kaufland България е подготвила още галактически игри с виртуална реалност, създаване на собствен робот с помощта на Клуба по Роботика и още много други изненади.

Ексклузивното Star Wars събитие на Kaufland се организира в рамките на партньорството на Kaufland с Disney, а фокус в коледната кампания на търговската верига са „Междузвездни войни“ и битката между Доброто и Злото.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща