„Ямбол Парк“ - Първа копка на нов Ритейл парк в град Ямбол

Икономика / България
3E news
2563
article picture alt description

На 18.09.2020г. в град Ямбол беше проведена официална церемония “Първа копка”, с която  “Зет Естейт ЕООД” стартира строителството на нов търговски комплекс “Ямбол Парк”. Комплексът е разположен на кръстовището на два основни булеварда бул. Граф Игнатиев и бул. Крайречен и ще разполага с общ паркинг с хипермаркет Кауфланд.

Кметът на града, г-н Валентин Ревански присъстваше сред официалните гости на събитието, както и представители на общинската и държавна администрация. На церемонията присъства и Марио Захаринов, който е представител на инвеститорите. Кметът направи първа копка на обекта, който се очаква да отвори врати през есента на  2021 г. Дотогава се предвижда всички площи да бъдат отдадени под наем.

Новият търговски център ще разполага с богат асортимент стоки и услуги в търговски обекти. Отдаваемата търговска площ на проекта ще бъде приблизително 5 000 кв. м., като търговските обекти ще бъдат с площ от 400 до 1 400 кв.м. Инвеститорите потвърдиха, че вече имат подписани договори с няколко от търговските обекти и са в напреднали преговори за останалите.

Toвa e втopият oбeĸт нa „ЗET ECTEЙT“ EOOД cлeд „Билa Πapĸ“ в Kocтинбpoд, зaвъpшeн пpeз 2018 г. c тъpгoвcĸи плoщи нaд 4500 ĸв.м и oбeĸти ĸaтo cyпepмapĸeт Віllа, дpoгepия DМ, Рерkо, ЅDІ, Вulѕtасоm, Ѕрееdу, Есоnt, Іnmеdіо, Саѕh Сrеdіt и дp.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща