ЧЕЗ България бе отличена като най-значим корпоративен партньор на SOS Детски селища България

Компанията дари на организацията 10 000 лева през 2018 г.

Енергетика / България
Маринела Арабаджиева
412
article picture alt description

ЧЕЗ България получи приз в категория „Най-значими корпоративни партньори на SOS Детски селища България за 2018 г.“ по време на годишните награди на организацията, които бяха раздадени на 12 февруари във Военния клуб в София. През 2018 г. ЧЕЗ България дари 10 000 лева за покриване на сметките за електричество, което я позиционира като бронзов партньор на SOS Детски селища България. Успешното партньорство между двете организации продължава вече три години.

 

„Радвам се, че това партньорство се превърна в традиция. За ЧЕЗ грижата за младите хора е от първостепенно значение, защото те са бъдещето на страната. Гордеем, се че имаме принос да помогнем на децата в нужда да живеят в уютни и светли домове“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

Компаниите от Групата ЧЕЗ в България са разработили и следват дългосрочна политика за подкрепа на младите хора и местните общности чрез различни инициативи като спонсорства, дарения и доброволчески труд. Компанията е една от първите, които се включиха в дуалната форма на обучение по електротехника в България, а в момента се провежда конкурсът „Стани стипендиант на ЧЕЗ“, чиято цел е да подпомогне най-талантливите дванайсетокласници в професионалните гимназии в Западна България.

 

 

 

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща