Мая Николова: Абонатите на парното могат по всяко време да сменят топлинния си счетоводител

Енергетика / България
3E news
1179
article picture alt description

Обслужващата фирма за дялово разпределение може да бъде сменена по всяко време с решение на общото събрание на етажната собственост. Това каза пред радио „Фокус“ Мая Николова, директор Дирекция „Дялово разпределение и енергийни услуги“ в „Топлофикация София“ ЕАД. „По всяко време може да се смени обслужващата фирма за дялово разпределение. А за да стане това възможно, е необходимо решение от общото събрание на етажната собственост с писмено съгласие на собствениците, притежаващи най-малко две трети от собствеността в сградата по идеални части. Съставя се протокол и се прилага списък на гласувалите собственици. Когато клиентите са избрали „Топлофикация“ за топлинен счетоводител заедно с протокола от общото събрание и списъка на собствениците, подават заявление в свободен текст или формуляр, който ще получат от нас на място“, обясни Мая Николова.

Избирайки "Топлофикация София“ за обслужваща фирма за дялово разпределение, цялата информация и всички дейности са обединени на едно място. По този начин не се налага да трябва да отправят въпросите си веднъж към фирмите за дялово разпределение и после към „Топлофикация“ или обратното, отбеляза Мая Николова.

„Когато пълният цикъл от процеси е при нас, ние разполагаме с цялата информация по тях и можем да съдействаме от начало до край без да има нужда от посредник. Клиентите ни могат да получат информация от експертите по всички етапи на отчитането и изготвянето както на месечните, така и на изравнителните им сметки“, допълни Николова.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща