Изп. директор на ИАНМСП Бойко Таков се срещна със зам.-председателя на Съвета на Саудитските камари Мюниър Мохамад Насер Бинсаад

Икономика / България
Маринела Арабаджиева
990
article picture alt description

Изп. директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ д-р Бойко Таков се срещна днес с г-н Мюниър Мохамад Насер бин саад, заместник-председател на Съвета на саудитските камари – най-голямата организация, представляваща бизнеса в Саудитска Арабия. Двамата обсъдиха сътрудничеството между саудитските и българските компании и възможностите двете организации да дадат тласък за неговото развитие в бъдеще. В този смисъл е обсъдена и идеята за подготвяне на проект за меморандум за разбирателство между ИАНМСП и Съвета на Саудитските камари.

Срещата се проведе по време на българо-саудитски бизнес форум в Рияд. Във форума, организиран от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ по време на официалното посещение на министъра на икономиката Емил Караниколов в Саудитска Арабия, участват над 80 български и саудитски компании от секторите земеделие, хранително-вкусовата промишленост, фармацевтична и машиностроителна промишленост, информационни технологии и туризъм.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща