Kaufland обогатява асортимента си детски дрешки Kuniboo с нови сезонни предложения

Клиентите могат да открият 39 допълнителни сезонни артикули във всички обекти на търговската верига

Икономика / България
Георги Велев
681
article picture alt description

Kaufland обогатява асортимента на собствената си линия бебешки дрехи Kuniboo с нови сезонни предложения. Дрехите Kuniboo са изработени изцяло от био памук, с мисъл и грижа за най-малките представители на семейството. Обогатеният асортимент на Kuniboo включва нови 39 сезонни артикула, сред които клиентите на Kaufland могат да открият богато разнообразие от цветни бебешки дрехи и принадлежности.

Сред допълнителните сезонни предложения от марката са бебешки блузи с дълъг ръкав, жилетки, памучни гащеризони, ефектни рокли за момичета, панталони от висококачествен деним, меки пуловери и много други.

Линията Kuniboo е изработена от висококачествени материи, с грижа за най-малките, но и с мисъл за околната среда. Дрехите се произвеждат по строги критерии, като за всеки артикул са използвани влакна от био памук, сертифициран по стандарта GOTS* и текстил, сертифициран по стандарта Ökotex 100**. Продуктите са произведени при щадящи околната среда условия и са тествани в независими лаборатории и институти.

Kaufland се включи и в глобалната кампания Greenpeace-Detox на международната организация Greenpeace, с което подкрепя избягването на опасни химикали и съблюдаването на важните екологични и социални стандарти на производствените условия. Затова всеки артикул е в удобна опаковка, създадена с грижа към природата, която позволява на потребителите да се убедят във високото качество на продуктите още преди самата покупка.

За опаковките са използвани сертифицирани по стандарта FSC*** хартия и картон, вместо пластмаса. Това е в резултат от последователната политика на компанията да намали използването на пластмаса до 2025 г. и да подсигури на 100% рециклируемостта на пластмасовите опаковки на собствените марки продукти.

Марката Kuniboo беше представена от Kaufland през 2018 г., като до момента предлага 130 постоянни артикула, чийто брой ще нараства през 2019 г. Дрехите от линията могат да бъдат открити във всички търговски обекти на Kaufland в страната. Сред най-търсените предложения на марката са бодита с къс и дълъг ръкав, следвани от блузки и панталонки.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща