Инж. Михайлов, директор на „Топлофикация Враца“: Даваме на клиентите си най-добрите услуги и решения за качествено отопление

Енергетика / Анализи / Интервюта
3E news
1175
article picture alt description

Инж. Радослав Михайлов, разкажете ни повече за онлайн услугите Ви?

На нашия сайт клиентите ни могат да се възползват от редица онлайн услуги, които вече предлагаме. Влизайки в него, те получават  достъп до повече информация за Топлофикация Бургас и могат да се запознаят с всички нови промоции, проекти и инвестиции. Въведохме и много нови функционалности, които позволяват по- лесното визуализиране на информацията, свързана с дейността ни. В раздел "Въпроси" абонатите ни могат да намерят Топ 10 актуални въпроси и отговори, които са ни били задавани по националния телефон 0700 89 032. В секция "Самоотчет", клиенти, на които ние сме топлинен счетоводител и са на месечен отчет на топлинната енергия, сами могат да въведат и да ни изпратят данни от топломери и водомери, след предварително направена регистрация. Разработили сме и модул, чрез който те виждат общото си задължение към текущия месец. В раздела "Клиенти" сме публикували практични съвети за потребителите за отоплението и битово-горещото водоснабдяване.

Независимо, че абонатите ни имат възможността да използват дигиталните услуги, нашите експерти винаги са на разположение за всички въпроси и справки. Всеки наш клиент може да ни потърси по телефон или да ни пише по имейл, за да получи допълнителна информация. Паричният салон също е на тяхно разположение.

Какво най-често Ви питат клиентите?

Основните теми, които засягат абонатите ни, са свързани с отчета на индивидуалните уреди, как могат да проверят или заплатят сметката си и как ще им бъде възстановена сумата от изравнителните сметки. Често получаваме конкретни въпроси за отоплението и в частност поддържането на вътрешната отоплителна инсталация. За клиентите ни е важно да разберат как се осъществява обезвъздушаването на инсталацията за битово гореща вода и какво трябва да направят, за да поддържат в изправност водомерите си. Разбира се, те често търсят съвети как да намалят изразходваната топлинна енергия от инсталацията за горещата вода.

В отделна секция сме обяснили как абонатите да бъдат отчитани реално всеки месец и какви са предимствата на дистанционното отчитане на топлинна енергия.

Смятате ли, че всички тези нови функционалности подобряват комуникацията и обслужването на клиентите?

Внедряването на всички нови функционалности спомагат за подобряване на комуникацията и обслужването на клиентите. Благодарение на онлайн услугите, абонатите ни могат от дома си да комуникират с нас без да се налага да идват на място или да чакат вкъщи инкасаторите. Особено в епидемичната обстановка, в която се намираме, се усещат ползите от дигитализацията. Работата в интегрирана онлайн среда позволява да бъдем по-гъвкави и по-бързи в работата си. Клиентите ни сами проследяват цялата хронология за сключени договори, издадени документи и направени плащания, откакто използват нашите услуги.

Занапред ще работим в посока да генерираме още нови функционалности в полза на всички потребители. Прилагаме добрите практики от най-модерните чуждестранни топлофикации. Стараем се да предоставяме на клиентите си най-добрите услуги и решения за качествено отопление. Вярваме, че внедряването на всички нови функционалности надгражда услугите ни и подобрява качествено методите за клиентско обслужване и комуникацията.

С какво привличате новите клиенти? Какво повече може да им предложите?

Ние предлагаме на клиентите изключително високо ниво на обслужване и специално отношение към тях. Стремим се да отговаряме на техните потребности. Предлагаме добро съотношение качество/цена. При нас работят изключителни професионалисти, които са на разположение да отговорят на всички въпроси на клиентите ни. Използваме модерен и надежден софтуер за обслужване. Всичко това е плод на много труд, но за нас клиентът е на първо място. Оценката за работата ни я дава именно той.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Анализи / Интервюта:

Предишна
Следваща