НАЧАЛО » технологии

Siemens и „Старт Инженеринг” ще си сътрудничат в областта на технологични решения за енергетиката

Споразумението предвижда „Старт Инженеринг” да предлага решения на Siemens за релейни защити, качество на електрическата енергия и автоматизация на подстанции

fb
3E news
fb
01-02-2018 05:37:00
fb

Siemens България и „Старт Инженеринг” АД подписаха споразумение за сътрудничество в областта на релейните защити и системите за автоматизация в енергетиката, съобщиха от Siemens България. С реализирането на договора „Старт Инженеринг” АД ще предлага на клиентите си решения за релейни защити, качество на електрическата енергия и автоматизация на подстанции въз основа на продукти и системи на Siemens.

Партньор от страна на Siemens е направление Енергиен мениджмънт. „Чрез споразумението „Старт Инженеринг” може да предлага системни решения на базата на продуктовата гама на Siemens - Digital Grid след съответното обучение, квалификация и сертифициране”, обясни инж. Таньо Караиванов, ръководител на направлението.

„Благодаря на „Старт Инженеринг”, че за пореден път избраха нашите продукти и експертиза. Споразумението надгражда дългогодишните ни отношения на сътрудничество и специално партньорство,  намерили реализация в множество успешно осъществени съвместни проекти”, заяви главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова по време на церемонията по подписване на споразумението.

Siemens България
„Старт Инженеринг”
релейните защити
системите за автоматизация
енергетика
технологии
По статията работи:

Галина Александрова