Schneider Electric търси бъдещи служители на кариерния форум на ТУ в Пловдив

„Най-ценният ни капитал, това са хората“, казва Йонуц Фаркаш, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово. „Силната и отговорна компания се познава по това, че инвестира в привличане на нови кадри и в тяхното развитие“.  

В търсене на мотивирани и ентусиазирани специалисти, за поредна година Schneider Electric ще участва в „Ден на кариерата“, организиран от Техническия университет в гр. Пловдив.

Като лидер в енергийния мениджмънт и дигиталната трансформация Schneider Electric ще привлича студентите с възможностите за работа и развитие в мултинационална компания, устойчивите практики и спецификата на работния процес. По време на изложението служителите ѝ ще представят възможностите, които фирмата предлага. От Schneider Electric не скриват, че срещите по време на форума могат да се превърнат в интервю за работа и някои от кандидатите да бъдат одобрени за служители в компанията.

„Търсим бъдещите таланти в Schneider Electric, които ще се развиват и ще се учат от професионалистите. Трамплинът е голям и възможностите при нас зависят в голяма степен от желанието на кандидатите, като при нас те ще открият всичко необходимо, за да успеят“, каза по повод изложението Елена Ватрачка, мениджър „Човешки ресурси“ във френската компания.

„Ден на кариерата“, се провежда за девета поредна година. На 19 октомври 2017 г. в Пловдив водещи компании от различни браншове ще представят своите стажантски и стипендиантски програми и свободни позиции, с които ще се опитат да привличат вниманието на младите хора.

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави, Schneider Electric е неоспорим лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизационните системи. Компанията предоставя интегрирани решения за оптимизация, чрез комбиниране на енергия, автоматизация и софтуер.

Благодарение на отворената платформа на Schneider Electric, ние създаваме глобална екосистема на сътрудничество с най-голямата общност на партньори, интегратори и програмисти като осигуряваме контрол в реално време и оперативна ефективност. Вярваме, че хората и партньорите ни правят Schneider Electric успешна компания и, че стремежът ни към иновации, разнообразие и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари