НАЧАЛО » технологии

Resideo пуска ново решение за радиаторен контрол

fb
3E news
fb
24-09-2020 12:19:15
fb

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ глобален доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, днес пусна в продажба нова гама термостатни радиаторни вентили и термостатни глави на Honeywell Home, които осигуряват непрекъснат и надежден контрол на потока и температурата.

Когато става въпрос за отоплителни системи, улеснението, надеждността и енергийната ефективност, са характеристики от особено голямо значение за собствениците на жилища, професионалните монтажници, проектантите и търговците. Затова фокусът на Resideo е да надгради своето богато наследство и експертиза, като предостави нова гама за контрол на отоплението, подходяща за съвременния начин на живот и живота в бъдеще.

Първият нов продукт е стилна и компактна прахоустойчива глава Honeywell Home Thera-6 и трайна, устойчива на избледняване капачка, която предоставя най-добрата в класа си1 температурна регулация, чрез течен сензорен елемент проектиран в Германия.

Вторият продукт е модернизирана гама вентили Honeywell Home V2000SX, която идва с технически предимства като:

· Стандартната гама вентили SX покрива 90% от изискванията за битово отопление

· Гамата е тествана в среда надхвърляща изискванията на приложимите европейски стандарти за качество

· Разполага със защита – дизайн с двоен уплътнителен О-пръстен

В допълнение, продуктите Thera-6 и V2000SX идват с гаранция под формата на удължен гаранционен срок2. Удължената гаранция се предлага директно към клиенти при приложимите гаранционни условия на Resideo.

Продуктите са налични от 14 септември 2020 г.

Марио Моура, управляващ директор „Продукти и решения“, за Европа, Близкия изток и Африка, обяснява: „Подходът ни е да поставяме клиентите си в центъра на това, което правим и начина, по който го правим. Ето защо, вслушването в професионалистите и индустриалните ни партньори беше ключова част от процеса ни по разработване на продуктите. Горди сме с новата ни гама и улеснението, качеството и надеждността, които предоставя.“

За да получите повече информация и да разберете защо новата гама решения за радиатори Honeywell Home е идеален избор за монтажници, търговци на едро и дребно, посетете homecomfort.resideo.com/TRV.

Resideo Technologies
термостатни радиаторни вентили
термостатни глави
Honeywell Home
енергийната ефективност
По статията работи:

3E news