Intracom Telecom влиза в стратегическо партньорство с Nour Smart Solutions

Двете компании ще работят за иновативна свързаност и услуги с добавена стойност в региона на Близкия изток и Африка

Intracom Telecom, глобален доставчик на телекомуникационни системи и услуги, обяви стратегическото си партньорство с Nour Smart Solutions, дъщерно дружество на водещия доставчик на данни NourNet,  подразделение  на Nour Communications, член  на Astra Group. Целта на партньорството е да предостави иновативна свързаност и услуги с добавена стойност на хотели, жилищни комплекси и доставчици на услуги в региона на Близкия изток и Африка.

Intracom Telecom е поел ангажимент за снабдяване и настройка за функциониране на своя fs|cdn™. Платформата за многоекранни видео услуги дава възможност за доставка на висококачествено интерактивно видео съдържание за телевизори и интелигентно свързани устройства навсякъде. Nour Smart Solutions ще предлагат тази услуга в пакет със своите телекомуникационни услуги, въвеждайки диференцирано end-to-end решение за своите клиенти. Първият потребител на тази конфигурация е луксозен жилищен комплекс в кралство Саудитска Арабия, който ще поддържа голямо разнообразие от канали с високо качество и специализирани услуги.

Трябва да се отбележи, че Intracom Telecom има дългогодишен опит в доставянето на видео услуги на повече от 40 телекомуникационни и кабелни оператори, както и на жилищни комплекси в Северна Америка и Европа.

Г-н Сотирис Битас, Маркетинг директор на Telco Software Business Division в Intracom Telecom, коментира: „Радваме се, че поставихме началото на това стратегическо партньорство с Nour Smart Solutions. Заедно ще въведем иновативни услуги за свързаност и обмен на съдържание в региона. Intracom Telecom ще допринесе със своя опит на световния пазар на доставяне на видео съдържание, както и с другите си най-модерни технологии, и ще даде възможност на Nour Smart Solutions да напреднат на пазара.“

Г-н Раед Таха, изпълнителен директор на Nour Smart Solutions, сподели: „Ние сме истински доволни да сключим стратегическо партньорство с Intracom Telecom. Като комбинираме опита на Nour Smart Solutions в обединяването на многобройни технологии в помощ на клиентите с технологиите и решенията на Intracom Telecom, можем да увеличим с голям успех присъствието си на много пазари в региона.“Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари