НАЧАЛО » технологии

Infosys си партнира с GEFCO в подкрепа на дигиталната му трансформация

fb
3E news
fb
13-01-2020 12:31:08
fb

Infosys (NYSE: INFY), световен лидер в дигитални услуги и консултации от ново поколение си партнира с GEFCO, световен лидер в комплексни решения за веригите на доставки и европейски лидер в автомобилната логистика, за да подкрепи дигиталната трансформация на компанията през следващите пет години.

Като ключов бизнес и технологичен партньор на GEFCO, Infosys ще спомогне за трансформиране на услугите за управление на бизнес приложения от ново поколение на Групата. Също така, въз основа на тези услуги, Infosys ще използва своя Live Enterprise Suite, за да помогне на GEFCO да се превърне в „Digital Native“ компания. Тази трансформация ще даде нови възможности на веригата за доставки, чрез които да се извлича и обработва информация в реално време, както и да се генерират целенасочени данни с много ниска латентност, чрез което GEFCO интелигентно и ефективно да повиши стойността по веригите. Крайната цел е да подкрепи GEFCO в създаването на нови устойчиви източници на конкурентно предимство и непрекъснато да увеличава добавената стойност за клиентите си.

Жан-Люк Галзи, Директор „Информационни технологии“, GEFCO, споделя: „Щастливи сме, че започваме нашата дигитална трансформация с Infosys. Дигиталните иновации в сектора на веригата за доставки са от ключово значение, а новото ни партньорство ще спомогне за укрепване на експертния опит на GEFCO и ще донесе добавена стойност за нашите клиенти."

Кармеш Васуани, EVP и глобален ръководител на Retail CPG & Logistics, Infosys, каза: „Изключително ценим доверието и ангажираността на GEFCO в партньорството с Infosys по пътя към дигитална трансформация. Ние имаме еднаква визия за „изкуството на възможното“ и ще приложим нашия “Live Enterprise“ подход, за да помогнем за очертаване на нови прагове на производителност и допълнително засилване на пазарното лидерство на GEFCO. “

 

 

GEFCO
Infosys
дигитална трансформация
По статията работи:

3E news