НАЧАЛО » технологии

BG Business Solutions става официален SAP Channel Partner

fb
3E news
fb
14-04-2014 05:14:00
fb

SAP България обяви, че добавя BG Business Solutions като свой официален партньор по програмата SAP PartnerEdge, което означава, че от 14 април насетне компанията ще може да препродава SAP решения на територията на България.

С определянето му като оторизиран SAP Channel Partner, BG Business Solutions вече предлага цялостни решения с всички аспекти, необходими за успешното изпълнение, като SAP софтуерно лицензиране, услуги по внедряване, оптимизация, поддръжка и документация.

“Придобивайки статут на SAP партньор, ние ще можем активно да участваме в бизнес трансформацията на нашите партньори и клиенти като ги консултираме при избора и внедряването на световно признатите продукти на SAP”, каза Драгомир Маринов, управител на BG Business Solutions. Той допълни, че мисията на компанията е да доставя на пазара бързина, качество и гъвкавост на услугите, като идеята е именно това да е и отличителната им черта.

"SAP и нейните партньори предлагат на бизнеса набор от вертикални решения, чрез които да се конкурират ефективно и да развиват бизнеса си устойчиво ", каза Румяна Тренчева, изпълнителен директор на SAP България. "Обещахме на пазара добре структурирана и работеща партньорска мрежа с мотивирани и квалифицирани партньори. Нова стъпка в тази посока е присъединяването към нашата екосистема на компания като BGBS." – допълни тя.

Българският филиал на световния софтуерен лидер SAP AG присъства на българския пазар вече повече от 15 години. През декември 1999г., SAP AG регистрира дъщерното си дружество SAP България, а през 2002г. инвестира в развоен център – SAP Labs България. Днес, над 560 разработчици и професионалисти работят по последните облачни технологии, предлагани от SAP.

На българския пазар SAP предлага цялото си портфолио от продукти в 5 иновационни направления: Applications, Analytics, Mobility, Database&Technology и Cloud, както и силен фокус върху създаването на солидна екосистема от партньори чрез програмата SAP PartnerEdge.

SAP България притежава изключителните права да продава в България лицензи за продуктите на SAP. Фирмата притежава правото да локализира продуктите на SAP за България, да предоставя локална поддръжка и да поддържа системите на българските клиенти.

SAP
софтуерна индустрия
SAP България
По статията работи: