НАЧАЛО » технологии

Мтел откри собствен интернет форум за клиенти

fb
3E news
fb
08-01-2014 02:45:00
fb

Вече е активен корпоративният интернет форум на Мтел, посветен на телекомуникациите съобщиха от компанията. На страницата -http://forum.mtel.bg, клиентите ще могат да общуват помежду си, да обменят опит и да получават полезна информация за услугите.

Целта на форума е да създаде онлайн общност, в която всички да получават бърза, точна и полезна информация, а феновете на телекомуникациите споделят интересни новини и тенденции. През първите дни от тестовия период бяха отчетени над 1000 посещения и повече от 300 коментара. Към момента има над 800 коментара, а броят на създадените теми е 80. Те са разпределени в четири основни категории - „Устройства“, „Разговори“, „Интернет и ТВ“ и „Забава“, така подбрани, че да обхващат едновременно въпроси, свързани с предлаганите услуги и продукти от компанията и теми, интересни за всички фенове на модерните технологии.

Преди да бъде пуснат онлайн, корпоративният форум премина през различни тестове. За целта 30 лидери в онлайн пространството дадоха своето мнение и в продължение на месец изпробваха всички негови функционалности.


Всеки, който желае да се присъедини към онлайн общността, трябва да се регистрира на http://forum.mtel.bg. Потребителите, които вече имат регистрация за сайта на компанията www.mtel.bg, могат да я използват и за форума. Той е достъпен както през компютър, така и през мобилни устройства.

 

 

 

мтел
компании
технологии
форум
кооперативен форум
клиенти
По статията работи: