НАЧАЛО » технологии

Карлсберг отчита напредък в отговорната консумация, околната среда и устойчивите опаковки

fb
3E news
fb
01-03-2016 12:43:00
fb

Основен елемент в стратегията на Carlsberg Group за устойчиво развитие е интеграцията й в бизнес политиката на компанията. Разбирането за устойчив бизнес се внедрява в съществуващите бизнес процеси, развиват се политики, които да осигурят необходимите стандарти, търси се сътрудничество с външни партньори и се поставят глобални и местни цели, за да се подобри устойчивото представяне на компанията като стратегически процес.

Компанията публикува доклада си за корпоративна социална отговорност , в който отчита представянето на компанията за 2015 година и посочва актуалното състояние спрямо целите за 2017.

На фокус през изминалата година в Групата са били няколко основни области от представянето на компанията:

2015 показа тенденцията на подобрение в някои важни за нас области от корпоративната социална отговорност. Ние оставаме посветени да работим в тази кауза чрез партньорство и сътрудничество - с организации, институции и с потребителите ни, така че да имаме по-голям позитивен ефект върху обществото. За нас особено важни са ключовите сфери „Природни ресурси и околна среда“, „Хора и политики“, „Здраве и безопасност“, в които ще продължим да развиваме добри примери“, казва Саймън Боас Хофмайер, Директор Устойчиво развитие на Карлсберг Груп.

Carlsberg Group е четвъртата по големина пивоварна компания в света с широко портфолио от марки бира и други напитки. Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред осемте най-успешни марки бира в Европа. Carlsberg Group има над 45 000 служители, а продуктите на компанията се предлагат на над 150 пазара.

 

 

Карлсберг Груп
корпоративна социална отговорност
доклад
отговорна консумация
Околна среда
устойчиви опаковки
По статията работи:

Галина Александрова