НАЧАЛО » технологии

Калина Желева става ръководител „Човешки ресурси” за Siemens Адриатика

fb
3E news
fb
21-08-2017 12:50:00
fb

Ръководителят на отдел „Човешки ресурси” на Siemens България Калина Желева получи нови, регионални правомощия. Тя ще отговаря за целия Адриатически регион, като ще съвместява новата си функция на регионален ръководител „Човешки ресурси” с досегашните си задължения в Siemens България. Назначението й влезе в сила от 1 август 2017 г.

На новата си позиция Желева ще носи отговорност за осем държави от зоната - Сърбия, Словения, Хърватска, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Македония и Косово. „Моето назначение като регионален ръководител „Човешки ресурси” за Адриатика е огромна отговорност, но и изключителна възможност за професионално развитие и усвояване на нови знания и умения – споделя Калина. – Макар страните да са от един регион, всяка от тях има национални специфики, които изискват различен и гъвкав подход”.

Назначението на Желева е поредното признание за кадрите на Siemens България. „Новите функции, които са ми поверени, са признание не само за мен, но и за моя прекрасен екип. Той ме прави това, което съм”, обобщава Калина.

Siemens
Siemens България
Siemens Адриатика
Калина Желева
По статията работи:

Маринела Арабаджиева