НАЧАЛО » технологии

Глобален лидер в аутсорсинга със сериозен интерес към развитието на Пловдив

Модис ще открие офис под тепетата след по-малко от месец. Мисията на компанията е да осигури възможности за растеж и развитие на талантливите хора у нас

fb
3E news
fb
13-11-2019 03:41:08
fb

В последните години Пловдив се утвърди като един от градовете в България с най-благоприятен бизнес климат, предпочитано място за инвестиции и много възможности за развитие. Наличието на реномирани учебни заведения и богата на събития и забавления програма привличат множество млади и квалифицирани кадри, които търсят професионална реализация. Потенциалът на града не остава незабелязан и редица международни компании вече инвестират в развитието на своя бизнес в Пловдив и региона. Една от тях е и Модис (https://www.modis.com/en-bg/) – глобален лидер в аутсорсинг индустрията – за която това е втора локация в България.

Модис предоставя професионални решения в областите на ИТ, инженеринг и природни науки, като в България специализира в изграждането на гъвкави и адаптивни ИТ услуги за клиенти от цял свят. Компанията има повече от 20 години опит като един от лидерите на пазара в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Организацията стартира своята дейност в България през 2005г. под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и редица успешни проекти се взима решение за създаването на Модис, компания част от Adecco Group, и позиционирането й в сектора на ИТ услугите по управление и поддръжка.

Към момента Модис България предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на водещи компании от цял свят.

Екипът на Модис в България вече наброява над 1400 души, като се предвижда увеличаване на броя им още през тази и следващата година. Непрекъснатото развитие на бизнеса позволява осигуряването на конкурентни условия на труд, както и обучението и развитието на служителите в компанията с цел запазване на тяхната мотивация за работа и обогатяването на придобитите знания и умения.

Компанията вярва, че е необходимо в организацията да съществуват възможности за кариерно развитие, повишаване на квалификацията, както и, разбира се, забавление по време на работа. Ето защо Модис създава и развива множество различни върешни инициативи и програми, осигуряващи атрактивна работна среда за всеки служител. Сред най-популярните от тях е Win4Youth Bulgaria, подкрепяща глобалната Win4Youth инициатива на Adecco Group. Като част от нея, всяка година екипът на Модис България спортува и изминава хиляди километри, подкрепяйки благотворителни дейности от цял свят.

„Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация.“ – Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България.

Постигнатите резултати и растежът на бизнеса през последните години станаха повод Модис Бъгария да бъде отличена с редица престижни награди. По-рано тази година организацията бе определена като „Компания на Годината“ на Международните Бизнес Награди, Stevie Awards, които са сред най-уважаваните на световно ниво. Журито, състоящо се от над 250 представители на международни компании, присъди златно отличие на Модис в категория „Бизнес / Професионални услуги“.

През 2019 г. Модис получи и награди за Най-добър Доставчик на Аутсорсинг Услуги на Годината, както и за Най-добра Програма за Допълнителни Придобивки. Компанията се отличава и като един от най-желаните работодатели сред младите хора в България.

В офиса на Модис в Пловдив вече работят близо 70 служители, владеещи английски, френски и немски език, като планът е броят им да достигне 200 души.

компанията Модис България
аутсорсинг
ИТ аутсорсинг решения
IT Service Desk
По статията работи:

3E news