Български бранд за дизайнерски костюми за водни спортове лансира първата си колекция

Смели цветови комбинации, атрактивен дизайн и възможност за производство на уникални модели са част от отличителните черти на Alooppa

Българският бранд за дизайнерски неопренови костюми Alooppa лансира своята първа колекция. Фокус е поставен върху дамските неопрени за топло време. Успоредно се предлагат и неопренови якета за мъже. Постепенно асортиментът на марката ще се разшири и с други продукти за водни спортове.

Неопреновите костюми са част от екипировката за много от спортовете, свързани с вода. Те бележат сериозно развитие през последните години, нараства и броят на хората, които ги практикуват. Прогнозите са, че глобалният пазар на продукти, свързани с тези спортове ще бележи ръст в дългосрочен план.

Концепцията на Alooppa се основава на превръщането на традиционния неопренов костюм в модерно облекло, насочено към хора с индивидуален стил. Отличителни черти са смелите цветови комбинации и атрактивният дизайн. Брандът залага също на уникалността. Планира да предлага голямо разнообразие от модели в ограничени серии и възможност за производство на единични уникални костюми по поръчка на клиента. В тази посока е и разработването на собствени десени, които може да се използват само от Alooppa. Функционалността е друга характеристика, върху която се поставя акцент - чрез удобни кройки, висококачествени материали и възможност за производство по индивидуални мерки на клиента.

В момента Alooppa предлага четири дамски и един мъжки модела за топло време в общо 14 цветови комбинации. Продуктите може да бъдат закупени от електронния магазин на бранда http://www.alooppa.com/или от мрежата на  или от мрежата на  Surf Shop Burgas ( http://www.SurfShopBurgas.com/).

„Alooppa съчетава функционалността на спортното облекло със света на модата. Предлагаме на нашите клиенти начин да изглеждат и да се чувстват добре, когато практикуват любимия си спорт. Дизайнът отразяват нашето виждане за човешка красота, активен живот и хармония със заобикалящия ни свят. Желанието ни е да постигнем баланс между всичко това.“, споделят създателите на бранда Сергей Боев и Илияна Боева. Те са семейство, а водните спортове са част от начина им на живот вече много години.

В момента всички основни етапи, свързани със създаването на неопреновите костюми – дизайн, производство, оперативна дейност, са под контрола на бранда. „Избрахме този модел, за да имаме пряк контрол върху качеството и да сме гъвкави да отговорим на търсенето на хора, които искат нещо различно от продуктите за масовия пазар.“, коментира Сергей Боев.

Alooppa използва в производството си висококачествени материали на утвърдени производители от Германия, Италия и Тайван. Неопрените се шият в собствено ателие. Всички модели се тестват лично от създателите на бранда и от други хора, които се занимават с водни спортове. Тестове на костюмите, които се предлагат в момента, са правени в различни условия на 4 континента – Европа, Азия, Северна Америка и Африка.

Следващите планирани стъпки в развитието на Alooppa в краткосрочен план са насочени към добавяне на нови модели в дамската линия и развитие на мъжката линия.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари