Май 2
02.5.2018

WATIFY: Inspire to Transform

На 2 май лидери в иновациите от цяла Европа ще се съберат, за да разкажат и чуят вдъхновяващи  истории за технологична трансформация на бизнеси от България и други европейски страни, да тестват идеи и да намерят решения на актуални предизвикателства. WATIFY: Inspire to Transform ще се състоив ДНК – пространство за съвременен танц и пърформанс, Национален дворец на културата, София, на 2 май 2018 от 13:00 до 21:00 часа.

 

В рамките на събитието ще се връчи  наградата на WATIFY за най-успешна технологична трансформация на бизнес в Европа. По време на конференцията ще има и двустранните бизнес срещи WATIFY Matchmaking .

WATIFY организира и Technologyshowcaseи story-tellingуъркшоп с участието на успешни бизнес проекти от България и Европа, което ще демонстрират своите продукти и разкажат за своя път до успеха. Ако се интересувате и от това събитие, моля, регистрирайте се тук.

За безплатна регистрация за събитието:  четете тук! За повече информация и програма, моля посетете уебсайта на събитието.  Крайният срок за регистрация е 20 април!