Окт. 25 - Окт. 26
25.10.2017

The Business Booster на InnoEnergy, Амстердам

The Business Booster (TBB), европейският катализатор за иновации в чистата енергетиката, ще се проведе за пета поредна година  в Конгресен център RAI Амстердам на 25-26 октомври 2017.

Домакин на събититето ще бъде InnoEnergy, европейският двигател за иновации в устойчивата енергия.

TBB е единственото събитие, което събира всички необходими заинтересовани страни заедно, за да създаде бъдещето на устойчивата енергия.

TBB събира над 160 иновативни стартъпа и средни предприятия, заедно с установени компании, търсещи източник на иновативни продукти, множество инвеститори и висши държавни служители, като тазгодишния фокус на събитието е фокусиранрто към прехода към чистата енергия.

 

Посетителите на TBB ще имат достъп до всички конференции и сесии, както и към главната изложба и преимущества от широките възможности за създаване на контакти. На изданието през 2016 г. в Барселона, 690 участници и 149 изложители от 32 държави в 720 минути възможност за създаване на контакти и 420 минути в даване на идеи и предложения. Тази година събитието за първи път ще включва демонстрационна част, където посетителите ще имат възможността да видят иновациите „на живо“.

 

Ранни регистрации ще бъдат достъпни до 31 юли. За повече информация или регистрация, моля посетете tbb.innoenergy.com.