НАЧАЛО » събития

Шефът на митница "Свиленград" без обвинение

Ваньо Танов го защити заради вилата край яз. "Ивайловград"

fb
3E news
fb
20-10-2010 03:05:58
fb

 

Няма да има дисциплинарно производство срещу директора на Митница "Свиленград" Стефан Марашев, съобщи директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов:
Предварителната проверка приключила и събраната документация не била достатъчна за образуване на дисциплинарно производство, тъй като от страна на Марашев нямало извършено някакво дисциплинарно нарушение. Един държавен служител по закон може да бъде освободен, след като бъде проведено дисциплинарно производство срещу него и то докаже неговата вина, за да му се търси такава дисциплинарна отговорност. Иначе обратното означава този служител след един или след два месеца съдът да го върне обратно, коментира Ваньо Танов. Той каза още, че с писмо до НАП е поискал и данъчна проверка на Марашев, за да се установи дали притежаваното от него имущество отговаря на доходите му:
Оставката на директора на митническата структура беше поискана от премиера Бойко Борисов заради това, че Марашев има къща в скандалното селище край язовир "Ивайловград". Според Танов Марашев е казал, че неговата къща е законна.


По статията работи:

Admin Admin