НАЧАЛО » събития

Анализаторът Михаил Крутихин ще говори днес за ситуацията в нефтогазовия сектор на Русия и ефектите за Европа и България

fb
3E news
fb
30-10-2014 09:37:00
fbДискусия на тема „Как ще се развива световният пазар на нефт и газ“, организират днес Софийското бизнес училище и информационният портал 3eNews (3e-news.net).

Събитието е от 14.00 ч в Представителството на Европейската комисия в София, ул. „Г.С.Раковски“ No 124.

В сегашната нестабилната ситуация на пазарите много компании са загрижени за това как да планират инвестиционата си политика, колко ще струва барел нефт или колко ще им струва природния газ, който купуват, за да извършват дейността си. Цената на петрола и природния газ има пряк ефект върху конкурентоспособността на икономиката, на конкретните компании и граждани и затова е много важно да се разбере как ще се развие ситуацията в бъдеще и как компаниите биха могли да развиват бизнеса си в тази динамична среда.

Своето мнение по тези въпроси ще сподели гост-лекторът Михаил Крутихин - известен анализатор и консултант в областта на нефтената и газовата промишленост и политика и Илиян Василев – модератор на дискусията, управляващ партньор на Иновейтив Енерджи Солюшънс и координатор на Софийското бизнес училище.

Михаил Крутихин наблюдава секторите нефт и газ, конкретно инвестиции в Русия и в бившите съветски републики. Към настоящия момент е партньор в консултантската агенция RusEnergy и водещ анализатор на месечното списание "Проучване и добив".

Крутихин
пазар на газ и нефт
По статията работи:

Галина Александрова