TheBanker: Райфайзенбанк е „Банка на годината“ в България и за 2017 г.

На церемонията в Лондон наградата на РБИ получи главният финансов директор Мартин Грюл, от страна на Райфайзенбанк наградата взе Мартин Питлик, член на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (Бъ

Престижното специализирано списание TheBanker, издавано от Файненшъл Таймс, определи Райфайзенбанк (България) ЕАД за „Банка на годината“ в България за 2017 г. Банката печели тази награда за втора поредна година, а общо е отличавана с нея пет пъти.

Райфайзен Банк Интернешънъл АГ (РБИ) взе регионалната награда за „Банка на годината“ в Централна и Източна Европа, като това е десетото отличие от известното списание, което РБИ печели. Дъщерната банка на Райфайзен в Беларус бе определена за „Банка на годината“ 2017 в страната.

"Освен Австрия, Централна и Източна Европа също е вътрешен пазар за РБИ. Тази награда е признание за бизнес успеха ни, добрата стратегическа ориентация и силната ни пазарна позиция“, коментира главният изпълнителен директор на РБИ Йохан Щробл. "Тези пазари се развиват добре и много клиенти имат планове за растеж. РБИ ги подкрепя чрез финансиране и широко портфолио от първокласни продукти и консултантски услуги. Банката работи по множество проекти за дигитализация, тъй като това е възможност да бъдем още по-ефективни и клиентски ориентирани", допълни той.

„Фактът, че за втора поредна година печелим една от най-престижните награди във финансовия свят е голямо признание за усилията ни Райфайзенбанк да бъде една от водещите банки в страната по отношение на клиентското преживяване, иновациите и ефективността”, коментира Оливер Рьогл, Председател на УС на Райфайзенбанк. “Отличните ни резултати, които отчитаме във всички клиентски сегменти, ни нареждат сред лидерите на българския банков пазар и това не остава незабелязано”, допълни той.

Церемонията по награждаването се проведе в Лондон. Наградата на РБИ получи Мартин Грюл, главен финансов директор на РБИ. От страна на Райфайзенбанк, наградата взе Мартин Питлик, член на УС и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България).

 Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари