Somersby връща на пазара дългоочаквания вкус нар

Добре познатият вкус се завръща като част от новата програма на сайдера - „Златни Somersby моменти“

Somersby е новаторът в категорията на сайдерите и винаги поднася на потребителите интересни и неочаквани вкусове. През месец август 2017 година брандът напомня на почитателите си за така харесвания и търсен вкус на нар, който през 2015 г. разшири портфолиото на Somersby сайдер номер едно в България и през втората половина на годината достигна 12,3% пазарен дял в обем от общия обем на Somersby. Това показа, че един от основните двигатели зад марката е да изненадва през всеки сезон с неочаквани вкусове.

По данни на Nielsen A/S за първите шест месеца на 2017 г. Somersby е лидер в категорията на сайдерите с 55% пазарен дял в обем и 64% пазарен дял в стойност.

Тази година Somersby даде старт на платформата „Златни Somersby моменти“, чиято роля е да внесе нов прочит на моментите, местата и начините, по които може да се консумира Somersby. С новата лимитирана серия Somersby с вкус на нар почитателите на сайдера могат да опитат още по-богата палитра от вкусове Somersby, а сега и със специално разработени рецепти за сервиране от един от водещите бармани у нас – Драгомир Иванов. Рецептите на Somersby ще предложат много нови усещания, водени от неочаквани съчетания на Somersby с билки, подправки, плодове, дори и зеленчуци.

До края на август предстоят две събития от поредицата „Златни Somersby моменти“, на които може да се опитат и коктейли с вкус на нар – в столичния Beach Bar на 17 август с участието на Preyah и на 31 август с участието на MEY.

„Златни Somersby моменти“ е името на специална програма за почитателите на Somersby, която българският екип на бранда разработи у нас в началото на 2017 година, но ще бъде приложена във всички пазари на Карлсберг Груп под наименованието #magicmoments. Тя е продиктувана от факта, че потребителите търсят и ползват нови ритуали на консумация, които съвременният стил на живот и нуждите на модерното общество диктуват.

 „Somersby Златни моменти“ може да се опита в подбрани заведения, наречени условно “Somersby Garden” (“Градините на Somersby”). Сред тях са Public bar (София), By the Way (София и Лозенец), Beach bar (София), Ателие (София), Villa Arte (Лозенец), като в някои от тях събития, комбинирани с презентации на коктейли Somersby, както и обучения по дегустации на различните вкусове.

Somersby е водещият бранд в категорията на сайдерите от влизането си на българския пазар. Той се предлага у нас в 5 разновидности: с вкус на ябълка, круша, къпина, боровинка и сега с лимитираната серия с нар. По последни данни на агенция Nielsen A/S, за първите шест месеца на 2017 г. Somersby е лидер в категорията на сайдерите с 55% пазарен дял в обем от пазара на сайдери у нас, както и 64% пазарен дял в стойност.

Продуктовото портфолио на Карлсберг България включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen.  Карлбсерг Груп е една от водещите пивоварни компании по света, с голямо портфолио от бирени брандове и други напитки. Марките Carlsberg, Baltika и Tuborg са сред най-големите бирени марки на Европа. 42,000 души работят в компанията, а продуктите й се продават на 150 пазара по света. През 2016 година Карлсберг Груп продаде 117 милиона хектолитра бира, което се равнява на 35 милиарда бирени бутилки.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари