Kaufland България подкрепя „Българската Коледа“ за осма година

Икономика / България
3E news
544
article picture alt description

Kaufland България ще подкрепи каузата „Българската Коледа“ за осма поредна година. Благотворителната инициатива се провежда под патронажа на президента на Република България. Общата сума, дарена от Kaufland България от началото на сътрудничеството до момента, е 190 000 лева.

„Българската Коледа“ е инициатива, която подарява надежда на деца в беда. Тя има за цел да насърчава дарителството, да спомага за решаване на значими за обществото проблеми, касаещи здравето на децата, и да подпомага лечението на деца.

Дарителството е част от цялостната политика за устойчиво развитие, която Kaufland България разгръща в последните години под слогана „Действията носят промяната“. Последователно компанията работи за иновативни решения с конкретен принос в полза на хората и природата. 

За своята дългосрочна политика за корпоративна социална отговорност Kaufland България е отличена с множество награди. Сред тях е и призът „Най-голям корпоративен дарител“, с който компанията беше удостоена от Българския дарителски форум. Наградата беше връчена в категория „Най-голям обем финансови дарения“ за 2018 година на церемония, чийто домакин беше президентът Румен Радев.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от България:

Предишна
Следваща