НАЧАЛО » българия

EVN България проведе поредните изнесени срещи с клиенти в рамките на инициативата „EVN при Вас“

Представители на дружеството проведоха срещи с обществеността в 6 общини: Брезово, Казанлък, Павел баня, Калофер, Сопот, Калояново

fb
3E news
fb
10-04-2014 11:09:00
fb

В последните два дни - 8.04 и 9.04.2014 г. представители на EVN България се срещнаха с клиенти в населени места от 6 общини на територията на области Пловдив и Стара Загора: Брезово, Казанлък, Павел баня, Калофер, Сопот, Калояново. Сред обсъжданите теми бяха конкретни потребителски въпроси, теми от сферата на клиентското обслужване, въпроси свързани с поддръжка на мрежата в района, работата на аварийните екипи и др. Важен аспект бяха и услугите, които дружеството предлага на клиентите си за информация по SMS и имейл.

Срещата в гр. Казанлък беше организирана съвместно с обществения посредник на община Казанлък г-жа Гинка Щерева. В присъствието на клиенти и кметове на малки населени места бяха обсъдени важни за клиентите теми, свързани с обслужването по райони.

EVN България стартира инициативата „EVN при Вас“ за директен контакт с клиенти през есента на 2013 г. Тя включва посещение на място от експерти на дружеството по общини и кметства, включително и в малки населени места, които са отдалечени от местния EVN Офис. Посещенията са предварително обявени с цел провеждане на отворена за всички дискусия по теми от интерес за клиентите. Срещите се провеждат в присъствието на клиенти, представители на общински администрации и др.

Прекият диалог и контакт позволява получаването на директна обратна връзка от страна на клиентите в тези общини, което прави инициативата все по-популярна. За период от 7 месеца бяха посетени населени места в 28 общини от всички девет административни области, обслужвани от EVN България. Това дава основание на компанията да продължи активно своята инициатива „EVN при Вас“.

EVN
среща
клиенти
местна власт
По статията работи:

Георги Велев