НАЧАЛО » българия

ЧЕЗ изтегли печелившия на първата месечна награда в играта "Академия Енергия"

За един месец в „Академия Енергия“ се регистрираха 4 307 участника

fb
3E news
fb
05-01-2014 11:22:00
fb

Ася Алексиева от София спечели първата месечна награда в онлайн играта на ЧЕЗ за разумно и отговорно потребление на енергия „Академия Енергия”. Съгласно правилата на играта, тя бе избрана сред първите 20 от общо 332 участници, отговарящи на критериите за включване в месечната класация. Наградата, която ще получи в началото на Новата година, е готварска печка.

„Поздравявам първия печеливш на месечна награда в играта на ЧЕЗ. На Ася Алексиева и семейството й и на всички настоящи и бъдещи участници в играта най-искрено пожелавам успешна и щастлива 2014 година! Надявам се, че разумното използване на енергията ще стане неразделна част от ежедневното поведение на все повече български граждани. Това е и целта на „Академия Енергия“ – да насочим потребителите как ефективно да намалят сметките си за електроенергия.", каза Кремена Стоянова, изпълнителен директор на „ЧЕЗ Електро България“ АД.

В последните работни дни на декември бяха изтеглени и третият, и четвъртият печеливши в седмичните класации на играта. В седмицата 16-22 декември 2013 г. активно играха и бяха класирани за участие в седмичната класация 391 участника. Жител на Гоце Делчев спечели ютия.
Николай Николов от Плевен е четвъртия печеливш в седмична класация за декември. Той бе избран между 384 участника, играли активно през седмицата 23-29 декември 2013 г. Неговата награда е сешоар.

„За играта „Академия Енергия“ научих от сайта на ЧЕЗ, откъдето се информирам за месечната фактура. Инициативата на ЧЕЗ е отлична, защото играта е интересна и от нея може човек да научи как да пести енергия. Начините ми за спестяване на енергия са, като тези, включени във вашата игра, както и нови, които научих от нея и които вече прилагам. Аз вече се хваля с наградата, която спечелих и съветвам приятелите ми да играят „Академия Енергия“, защото е интересна и образователна за това как можем да използваме електроенергията по-ефективно“, сподели Николай Николов при уведомяването си за наградата.

Всеки, който се регистрира на www.energyacademy.bg и играе редовно до 02 март 2014 г., участва в тегления за една от оставащите 12 награди - 9 седмични, 2 месечни и една поощрителна награда, сред които телевизор, лаптоп и система за домашно кино. Печелившите се определят на лотариен принцип сред участниците, постигнали най-добри показатели.

За един месец - от старта на играта на 2 декември 2013 г., до изтеглянето на месечната награда на 2 януари 2014 г., в онлайн платформата се регистрираха 4 307 участника. Последният за 2013 г. участник в „Академия Енергия“ се регистрира в играта в 21.55 ч. на 31 декември, а първият нов участник за 2014 г. направи това в 02.10 ч. на 1 януари. Втората месечна награда ще бъде изтеглена на 3 февруари 2014 г.

ЧЕЗ
Академия енергия
По статията работи:

Георги Велев