Футболно шоу в метрото за посрещането на Световната купа на FIFA

Масовата атракция, в която взеха участие много тийнейджъри, фенове на футбола и любители на интересни преживявания,показа еуфорията по случай наближаващото посещение на легендарния трофей в България

Източник: Coca-Cola Company

Футболните фенове в България за първи път имат шанса да се озоват съвсем близо до емблематичната статуетка, символ на постиженията, величието и силата на футбола – Световната купа на FIFA. Това се случва благодарение на Coca-Cola и е част от световната обиколка на трофея, който ще премине през повече от 91 града в 51 страни на 6 континента, а след това ще се завърне в Русия през май 2018 г.


Млади футболисти станаха част от подготовката за посрещането на трофея в България. На две ключови локации в столицата – подлеза на метростанция „Сердика“ и площада в подлеза на метростанция СУ "Св. Климент Охридски", в рамките на вчерашния ден едновременно се проведоха три масови атракции, в които участваха деца на възраст между 14 и 16 години. Пространствата се изпълниха с любима на футболните фенове музика, а талантливите участници показаха уменията си в 8:30, 13:00 и 18:00 часа.


Флашмобовете се превърнаха в атрактивни представления, които събраха както запалени футболни фенове, така и случайни минувачи, които с интерес наблюдаваха случващото се. На място бяха раздадени и безплатни билети, които ще дадат възможност на притежателите им лично да видят емблематичния трофей  на 14 февруари 2018 г. ч. oт 14.00 ч. до 22.00 ч. в Sofia Event Center. Още билети ще бъдат раздавани на най-запалените футболни почитатели на входа на Парадайз център, като те ще осигуряват достъп за конкретни часови слотове. Късметлиите, взели навреме своя билет, ще имат невероятната възможност да се снимат със статуетката, която за първи път стъпва на българска земя.


Обиколката на купата е ярка илюстрация на идеята, че  Coca-Cola и FIFA свързват хората от всички краища на света – от най-запалените футболни запалянковци до онези, които просто искат да се забавляват. Чрез FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola светът ще се подготви за емоциите и вълнуващите моменти по време на Световното първенство по футбол през лятото на тази година.


The Coca-Cola Company е най-голямата компания за безалкохолни напитки в света, която предлага на потребителите повече от 500 вида газирани и безалкохолни продукти за пиене и възможност за избор от над 3 900 напитки. Coca-Cola е една от най-обичаните марки в света с портфолио, което включва 21 разпознаваеми бранда, генериращи над 1 милиард щатски долара годишно от продажба на дребно. Деветнадесет от тези отличаващи се марки се предлагат с намалено съдържание на захар, нискокалорични продукти и такива с нулево съдържание на калории: Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia и Gold Peak. Kато част от най-голямата система за дистрибуция на напитки в света, Coca-Cola е доставчик №1 на газирани и базалкохолни напитки. Повече от 1.9 милиарда напитки се предлагат на потребителите в над 200 страни всеки ден. Компанията е поела траен  ангажимент към изграждането на устойчиво развити общности и се фокусира върху инициативи, които намаляват екологичния отпечатък, създават безопасна и приобщаваща работна среда за служителите и подобряват икономическото развитие на общностите, в които те работят. В партнъорство с бутилиращите компании, Coca-Cola се нарежда сред най-добрите работодатели в света с повече от 700 000 служители.


Отборите–победители от Световното първенство по футбол, печелят оригиналния трофей на FIFA, но той неизменно остава притежание на FIFA. Статуетката е направена от масивно злато и тежи 6 кг и 172 гр. и изобразява две човешки фигури, които държат земното кълбо над тях. Сегашният дизайн на оригиналния трофей датира от далечната 1974 г. Като една от най-разпознаваемите емблеми на спорта, купата на FIFA може да бъде докосвана само от избран кръг от хора – отбора - победител на Световно първенство, и държавни глави. Според правилата на FIFA отборът победител задържа временно оригинала на купата до следващото Световно първенство, след което получава за постоянно реплика на трофея (позлатена, а не от масивно злато, гравирана с годината, държавата домакин на първенството и името на победителя). FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola предоставя изключителна възможност за хората, да вземат участие в емблематичното събитие и да споделят своята страст към спорта. Емоциите от докосването до оригиналния трофей на Световното първенство по футбол на FIFA ще остане за дълго време в съзнанието на всички футболните фенове.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари