Подписват Националния рамков договор днес

Здравният министър Кирил Ананиев и председателят на БЛС Венцислав Грозев /вляво/ след срещата при премиера Борисов
Източник: БГНЕС

Националният рамков договор ще бъде подписан в 17 ч. днес в Министерството на здравеопазването. Това заяви здравният министър Кирил Ананиев след среща с премиера Борисов, предаде БГНЕС. На срещата присъствал и финансовият министър Владислав Горанов, председателят на БЛС Венцислав Грозев и председателят на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков.

Ще работим като партньори, ще си помагаме в рамките на бюджета за 2018 г. на НЗОК, каза Ананиев. Той обясни, че на подписването ще бъдат представени и подробностите  по Националния рамков договор. Те са такива, каквито договорихме с двата браншови съюза, добави той.

На всички въпроси ще отговоря към 17 ч., а относно задълженията, ще ви кажа как предлагаме да се реши, подчерта Ананиев. Действително разговорът съвместно с премиера, който бе гарант на тази среща, определено носи своя обнадеждаващ ефект, отбеляза председателят на БЛС д-р Венцислав Грозев. Навлизане казах, че съм оптимист реалист и излизам с оптимизъм, добави д-р Николай Шарков, председател на Българския зъболекарски съюз.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари