Новият борд на Енергоремонт Холдинг осигурява приемственост

Председателят Росен Христов е ръководил проекти по придобиване и сливания на компании, включително в енергетиката в САЩ, Източна Европа, Азия и Южна Америка

Новият председател на УС на Енергоремонт холдинг Росен Христов

Избирането на Росен Христов за председател на  Управителния съвет на Енергоремонт Холдинг АД и член на съвета, за което 3e-News вече писа, е свързано с поемане на управлението от холандската компания Дитсман, която придоби 97% от акциите на холдингa. Приемствеността в ръководството му се осигурява от главния изпълнителен директор Теодор Осиковски. Росен Христов и Теодор Осиковски заедно ще представляват компанията, съобщиха от дружеството. Остават непроменени останалите членове на съвета- Иван Личев и Христо Димитров.

Промените в ръководството са вписани в Търговския регистър.

Енергоремонт ХолдингАД ще продължи да изпълнява всички ангажименти към доставчици и партньори, подчертават от дружеството.

Холандската компания Дитсман е една от най-големите световни компании за поддръжка и експлоатация на съоръжения в нефтената, газовата, енергетичнатаи добивната промишленост и световен лидер по ефективност, безопасност на труда и качество.

Росен Христов  е завършил Международни икономически отношения в САЩ. През последните 20 години работи и ръководи проекти по придобиване и сливания на компании, включително и в областта на енергетиката в САЩ, Източна Европа, Азия и Южна Америка.  До избира му за председател на УС е регионален мениджър на Дитсман за Източна Европа и Южна Америка.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари