НАЧАЛО » българия

Над 50% от клиентите на Мтел се отказаха от хартиената фактура

fb
3E news
fb
09-01-2014 12:41:00
fb

Повече от половината клиенти на Мтел са се отказали от получаване на хартиена фактура и благодарение на тях са спестени над 20 тона хартия. Клиентите на телекома все по-често предпочитат да се информират за своите задължения чрез алтернативни на хартиената фактура вариант, съобщават от компанията.

Близо 50 000 са хората, които вече ползват услугата „Фактура на имейл”, а всеки месец телекома издава над половин милион електронни фактури. Услугата позволява проверка на месечното извлечение и достъп до месечните фактури за последните 12 месеца.

Електронната фактура от Мтел съдържа още едно предимство- подробна графика, която онагледява потреблението на клиента през целия месец по дни. Ако има повече от един договор, клиентът може да проследи временния статус на фактурите и задълженията по всеки един от договорите. Услугата включва и информация за кредитни и дебитни известия. Електронната фактура може да се активира през сайта на компанията за всички договори, без да е нужно посещение на магазин.

Отказ от хартиената фактура може да се заяви в магазините на телекома, на *88 или със SMS на номер 1624. За отказалите се от хариената фактура, Мтел подарява допълнителен бонус- 100 безплатни SMS-а, 100 безплатни MMS-а и 100 безплатни минути за видеоразговори за период от 5 месеца.

мтел
хартиена фактура
компании
хартия
По статията работи: