Има хиляди малки драскащи причини да сложим калобрани. Спокойно, новите модели са красиви

Когато човек чуе калобрани, той най-често си представя шляпащите гумени стелки от лади и варбурзи, който доразваляха и без това ужасния дизайн на старите соц возила. Ситуацията вече не е такава. Новите калобрани стоят стегнато на калниците, не нарушават визията на автомобила и в същото време правят чудеса в това да предпазят вратите и задната броя от камъчета и пръски вода. Антикорозионното покритие или пък панелите от долната страна на колата също са предпазени.


В онлайн магазин autopro.bg можете да откриете огромно разнообразие от модели, както и всякакви други аксесоари за любимата... кола. Освен варианти, подходящи за високопроходими машини, в портфолиото на сайта ще откриете и модели за малки, както и луксозни автомобили. Дори и да не откриете калобран, който да е предназначен конкретно за вашата кола, няма проблем. Онлайн магазинът разполага и с универсални модели в различна дължина. Така вие можете да се оборудвате с калобрани, които хем да стават за вашия автомобил, хем да са по ваш вкус.


Много хора ще си кажат – „Въобще не ми говори за калобрани, ще ми развалят визията на колата“. И ще сгрешат. Защото новите модели са стегнати, по-малки по размер, но в същото време са функционални и предпазват боята и пода на автомобила. Те намаляват разкарванията до автомивката, както и чистенето на панталоните при качване на и слизане от  автомобила. Защото благодарение на калобраните вратите са по-чисти.


Нека не забравяме, че с калобрани хвърляте по-малко вода на движещите се зад вас.


При честите валежи, мръсните улици и булеварди, това е един приятен малък жест, който можете да направите към колегите на пътя. Има вариант да спрете и камъче, забило се в грайфера на гумата ви и по този начин да спестите главоболия от шупли по предното стъкло на друг участник в движението. С калобрани предпазвате от надраскване боята и антикорозионното покритие от долната част на колата. При немалко модели на японски производители, както и няколко немски, това покритие е тънко и лесно се драска.


В заключение можем да кажем, че новите модели калобрани са перфектното съчетание между форма и функция, а с изгодните цени на онлайн магазин autopro.bg те са просто задължителен аксесоар за вашия автомобил.Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
0 коментари