НАЧАЛО » българия

„ЗД Евроинс” АД въвежда намалено работното време в офисите си

fb
3E news
fb
20-03-2020 07:03:25
fb

„ЗД Евроинс” АД въвежда намалено работното време във всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна, съобщиха от компанията. Причината са въведените извънредни мерки у нас по повод усложнената ситуация с коронавируса. Ето и цялото съобщение от застрахователното дружество.

Уважаеми клиенти и партньори,

С оглед запазване здравето на нашите служители, клиенти и партньори въвеждаме намалено работно време във всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна.

За периода на извънредното положение, в централния офис находящ се на адрес  София, бул. Христофор Колумб №43 и всички ликвидационни центрове в цялата страна, се въвежда намалено работно време от 09.00ч до 16.00ч. Офисите на дружеството на територията на цялата страна ще работят с гъвкаво работно време. Повече информация може да намерите тук.

Останалите служители на „ЗД Евроинс” АД остават в  дистанционен режим на работа.

Уважаеми клиенти и партньори,

Отново се обръщаме към Вас с молба, преди посещение на офис на дружеството, да се свържете по телефон и/или имейл  със служител на „ЗД Евроинс” АД в най-близкия до Вас  офис за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на повече хора на едно място, както и пребиваване на открито пред офисите.

Апелираме всички да запазим спокойствие, спазваме дисциплина и хигиена, и заедно да преодолеем  това трудно за страната ни и целия свят изпитание.

Пазете живота и здравето си, както на Вас, така и на близките си. Останете си вкъщи!

предпазни мерки
застраховки
клиенти
Евроинс
По статията работи:

3E news