НАЧАЛО » българия

"Енергоремонт Холдинг" не подкрепя изказванията на директора на "Българска енергийна борса"

fb
3E news
fb
20-12-2013 08:27:00
fb

Ръководството на „Енергоремонт холдинг” АД, който е един от учредителите на кандидата за оператор на енергийната борса в България - "Българска енергийна борса" АД, се дистанцира категорично от изнесената в медиите позиция на г-н Борислав Лазаров, Председател на КС на КСЕБ и на УС на „Българска енергийна борса”. Позицията му бе изразена по повод на интервюто на Министър Драгомир Стойнев за в.“24 часа“ от 18.12.2013г.

"Енергоремонт Холдинг" се разграничава категорично от мнението на Борислав Лазаров, което претендира да е обща позиция на Камарата на строителите и енергетиците в България, но в действителност не е съгласувано с нас в качеството ни на член на Камарата. Ние в никакъв случай не подкрепяме обидните и агресивни определения на г-н Лазаров по отношение на Министър Драгомир Стойнев, обяснява в писмо до медиите главният изпълнителен директор на холдинга инж. Теодор Осиковски


Крайните изказвания на Борислав Лазаров по теми като „Южен Поток“, лицензирането на оператор на енергийната борса в България и работата на Министър Стойнев ни подтикват да преразгледаме членството ни в „Камарата на строителите и енергетиците в България“, допълват от холдинга.

Енергоремонт холдинг
По статията работи:

Георги Велев