НАЧАЛО » българия

Даниела Бобева е най-успешната бизнес дама за 2013 г.

fb
3E news
fb
24-03-2014 05:17:00
fb

Заместник-министър председателят г-жа Даниела Бобева е отличена за най-успешна дама за 2013 година в категория ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ от списание Business Lady. Призът ще бъде връчен по време на третото издание на „Годишните награди на списание Business Lady" утре. Даниела Бобева е вицепремиер по икономическото развитие на Република България. Бобева има опит в сферата на държавната администрация повече от 15 години. Кариерата й стартира през далечната 1991 г. в Министерството на социалните грижи.

През годините Даниела Бобева е заемала ръководни позиции в различни държавни институции, сред които БНБ, Министерски съвет, Агенция за чуждестранни инвестиции. През 1997 г. е била министър на търговията и външноикономическото сътрудничество. Притежава и международен опит - в Черноморската банка за търговия и развитие в Солун и в Организацията за икономическо сътрудничество и развитие със седалище Париж. В момента г-жа Даниела Бобева е заместник министър-председател по икономическото развитие на Република България.

Събитието има за цел да отличи и възнагради усилията на българската жена в различни сектори от обществения, икономическия и политическия живот на страната ни. Сред отличените тази година дами са още Виолина Маринова, Янка Такева, Мая Манолова, Мариана Печеян и Стефка Костадинова, които ще получат официално признание в следните категории - банково дело, социална и обществена дейност, политика, предприемачество и мениджмънт и спортен меинджмънт.

Даниелва Бобева
награда
По статията работи:

Георги Велев