НАЧАЛО » българия

Главният изп. директор на Siemens България Боряна Манолова стана зам. -председател на УС на КРИБ

fb
3E news
fb
14-04-2017 11:06:00
fb

Главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова е с нова управленска функция в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). На проведено на 11 април т.г. заседание на Управителния съвет (УС) на организацията тя беше единодушно избрана за заместник-председател на УС заедно с още четирима членове на Конфедерацията - Димитър Димитров - Софарма Трейдинг АД, Иван Вутов - Геотрейдинг АД, Николай Вълканов - Минстрой Холдинг АД и Елина Друмева - Абритес ООД.

 

Благодаря на всички, гласували за избора ми за заместник – председател на УС на КРИБ. За мен това е изключителна чест и знак за доверие, които ме мотивират да работя още по-активно в изпълнение на ценностите и проектите на организацията”, коментира д-р инж. Манолова по повод новата си позиция.

 

До избора й за заместник – председател на Управителния съвет на организацията тя е член на УС.

 

Членството в КРИБ е един от водещите приоритети за мен, тъй като в качеството й на организация, която е „гласът на българския бизнес”, осигуряването на все по-добри условия за реализирането му е изключително важно за успеха на икономиката като цяло”, уточнява Манолова.

 

Боряна Манолова
заместник – председател на УС на КРИБ
Siemens България
По статията работи:

Галина Александрова