НАЧАЛО » българия

В навечерието на отоплителния сезон EVN проведе срещи със 195 представители на топлофицирани сгради в Пловдив

Сред темите на „EVN Топлофорум 2014“ бяха възможностите за реконструкция на съществуващите вертикални вътрешни отоплителни инсталации на сградите в хоризонтални с цел индивидуализиране на услугата

fb
3E news
fb
24-10-2014 06:19:00
fb

Силен интерес предизвика третият поред информационен „EVN Топлофорум“, който EVN България Топлофикация организира за домоуправители и упълномощени лица от топлофицирани сгради в Пловдив. Форумът традиционно се провежда в навечерието на отоплителния сезон с цел дискутирането на актуални въпроси, свързани с централното топлоснабдяване. Събитието, което се проведе в периода 21 – 23 октомври 2014 г., беше организирано във всеки един от трите големи топлофицирани райони на Пловдив, след 18:00 ч. с цел по-голямо удобство на клиентите. В резултат общо 195 представители на топлофицирани сгради в Пловдив взеха участие в дискусиите със специалисти на дружеството.

Сред обсъдените теми бяха:

Важен акцент на „EVN Топлофорум“ тази година бяха възможностите за реконструкция на съществуващите вертикални вътрешни отоплителни инсталации на сградите в хоризонтални. По тази тема дружеството представи експертни мнения за ползите от хоризонталните вътрешни отоплителни инсталации и предимствата, които те дават на клиентите за индивидуално измерване на консумираната топлинна енергия.

Особен интерес предизвика конкретният пример и споделен опит от представител на сграда етажна собственост в гр. Русе, в която вътрешната отоплителна инсталация е била реконструирана от живущите в нова хоризонтална инсталация. Гостът представи предимствата на хоризонталната отоплителна система и ползите, които тя вече дава на живущите: ясно и точно отчитане на консумацията, индивидуализиране на услугата, без неправомерно използване на топлинна енергия и др.

Добрият отзвук, който „EVN Топлофорум” получи от страна на присъстващите показа, че мероприятието е успешна платформа за активен диалог между клиентите и EVN България Топлофикация.

EVN Топлофикация
форум
домоуправители
По статията работи:

Георги Велев