Да, проектът не нарушава европейското законодателство и носи икономически ползи - "Булгартрансгаз" ще получава приходи от транзитни такси
49%
Да, след спирането на "Южен поток" това е единственият шанс страната ни да запази позицията на транзитен газов център
28%
Не, този проект е повторение на "Южен поток", а той не беше одобрен от ЕК
5%
Не, защото това трасе не допринася за диверсификацията на газовите потоци в България и ЕС
17%
Друго /Може да напишете в коментар/
0%
Коментирай
Изпрати
Антибот
Презареди
* Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
4 коментари
 • 2 1
  4
  Иван работник в ММИ
  И последно.Вместо реформи.Нагърбват обикновено.българин с високи сметки за ток.За да се плащат парникови квоти за фалиралия ТЕЦ2 и заплати за седянките: администрация и синдикати
  Напиши отговор
 • 1 2
  3
  Иван работник в ММИ
  Напълно съм съгласен с Кирил Домусчиев.Работя в мините в производството.Слушах интервюто.Спокойно мога да взимам 4000 лв заплата ако не са седянките: администрация и синдикатите.Затова беше протеста,там бяха основно администрация и синдикати,да си запазят комфорта: кафето с цигари .
  Напиши отговор
 • 7 4
  2
  Веско Маринов
  Това е излишна анкета. Борисов никога не го е било грижа ЗА НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ ! Той е "нечий" колониален чиновник, организиращ затриването на България ! Както и досега 29 години властвалите у нас !!!
  Напиши отговор
 • 7 3
  1
  Ангелов
  Правителството няма никакъв шанс да направи каквото и да е, защото от Козяк не им дават. Това правителство вече даде и дава милиарди за ТЕЦ Марица Изток 2, както и ще продължи да дава, но не ще да даде пари за изграждането на една газова централа там, и да се спре унищожаването на Тракия и хората живеещи там.
  Напиши отговор