ЧЕЗ Електро подпомогна изграждането на детска площадка в Благоевград

Инициативата е част от кампанията „Моята електронна фактура помага“

Енергетика / Технологии
3E news
705
article picture alt description

Днес в Благоевград бе открита нова детска площадка, изградена от Община Благоевград с финансовата подкрепа на „ЧЕЗ Електро България“ АД. Дружеството инвестира спестените от печат на хартиени фактури средства в значими социални и еко проекти.

Детската площадка в Благоевград е заключителната част от кампанията „Моята електронна фактура помага“ за 2019 г., която популяризира екологичните и социални ползи от използването на съвременния начин за получаване на месечни сметки. По време на кампанията Дружеството ежегодно ще реализира проекти и инициативи, свързани с грижата за природата и облагородяване на градската среда.

В първия етап на Кампанията, който приключи на 6 октомври, „ЧЕЗ Електро България“ АД стимулира клиентите си, които използват Фейсбук и така информацията за инициативата достигна до над 300 хиляди потребители на социалната медия. Трима късметлии спечелиха и наградите от играта: таблет, който отиде при клиент в София; мобилен телефон, спечелен в Перник и смарт часовник – в Благоевград.

Благоевград е градът с най-висок брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ АД извън столицата, които използват електронна фактура към момента – 35 хиляди.

През миналата година Дружеството инвестира в залесяването на опожарена гора около София. Подкрепата, която получава от своите клиенти в цяла Западна България, ангажира Дружеството с това да продължи да осъществява подобни инициативи и в други градове. Следващото населено място, в което ще се реализира поредният проект „Моята електронна фактура помага“, ще бъде това с най-голям брой клиенти на „ЧЕЗ Електро България“ с регистрация за електронна фактура към 31.12.2019 г.

Електронната фактура е напълно безплатна услуга. След регистрацията клиентите могат да следят документите си както в електронния архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща