Нелбо препоръчва самоотчет на клиентите с ежемесечно визуално засичане на уредите в страната

Компанията ще обслужва клиенти само дистанционно - по телефон и мейл

Енергетика / Технологии
3E news
1405
article picture alt description

Топлинният счетоводител Нелбо АД предприе мерки във връзка с въведеното извънредно положение в страната и създадената кризисна епидемиологична обстановка и необходимостта от ограничаване на физическия контакт. До 13 април 2020 г. включително клиентите на компанията ще могат да отправят своите запитвания и лични казуси на дежурните телефони на Нелбо АД и мейлите за всеки град.

Нелбо АД препоръчва на клиентите си с ежемесечен визуален отчет да извършат самоотчет за месец март 2020 г. По този начин се цели избягване на физическо влизане в домовете на абонатите на компанията с грижа за здравето на всички. Самоотчетите могат да бъдат подадени чрез уеб сайта на дружеството (www.nelbo.com), по имейл, чрез обаждане, SMS или Вайбър съобщение на дежурните мобилни телефони на фирмата и отчетниците.  

Подробни указания за възможните начини за изпращане на самоотчет ще бъдат разлепени по всички сгради, които компанията обслужва. Такива могат да бъдат открити и на сайта на компанията в секция Новини. При затруднения в записване на данните, клиентите могат да се свържат с отчетника на сградата за съдействие по телефона.

Клиентите с дистанционни уреди ще се отчитат както до момента - отдалечено, и без необходимост от други допълнителни дейности от страна на абонатите.

Посещенията в  клиентските офиси на Нелбо АД в София, Пловдив, Плевен, Бургас, Сливен, Враца и Перник се прекратяват до 13 април. Дежурните телефони са на разположение на клиентите всеки работен ден от 9:00 до 17:00 ч. Всички актуални телефони и e-mail-и могат да бъдат открити на сайта на фирмата - https://www.nelbo.com/contacts/.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща