Глобалният център за бизнес услуги на Cargotec в България открива регионален хъб в Сингапур

Икономика / Технологии
3E news
428
article picture alt description

Глобалният център за бизнес услуги на Cargotec в България открива регионален хъб в Сингапур, съобщиха от дружеството.

Cargotec Business Services (CBS) отваря врати в София, България, през 2017 г. Центърът предлага услуги в сферата на финансите, човешките ресурси и непрякото възлагане на поръчки на различните подразделения на компанията в цял свят. Към този момент местният офис отговаря за 17 държави, а освен основният екип в София през януари 2019 г. започва да функционира и регионален хъб в Перисбърг, Охайо.

Cargotec Business Services (CBS) обслужва голяма част от страните в Европа и Северна Америка, а сега продължава разширяването си към Азиатско-тихоокеанския регион. За да гарантира качество на обслужване и поддръжка спрямо бизнес изискванията в региона, компанията взе решение да създаде регионален център в Сингапур. Той ще е под ръководството на глобалния център за бизнес услуги, базиран в България.

„Азиатско-тихоокеанският център допълва портфолиото ни от глобални услуги, а централното му местоположение в Сингапур е ключово за обслужването на бизнес партньорите ни в този район,“ каза Миклос Шмит, новият ръководител на центъра за бизнес услуги в България. „Не мога и да мечтая за по-добро начало на кариерата си в Cargotec България от това да работя в посока развитие на вече създадените центрове в България и САЩ и да дам началото на ново начинание в Азиатско-тихоокеанския регион.”

Cargotec е водещ доставчик на иновативни решения и услуги за товаро-разтоварната дейност и интелигентно управление на товарния поток. Компанията има над 13,000 служители в 45 страни. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor - предлагат продукти и услуги, които оптимизират глобалните товарни потоци и създават устойчива добавена стойност за клиентите си.

Cargotec България е глобален център за споделени услуги в сферата на финансите, човешките ресурси и непрякото възлагане на поръчки, основан през 2017 г. Към днешна дата екипът наброява повече от 350 служители, а услугите се предоставят на 16 страни в Европа и Северна Америка. Централата се намира в София, България, но вътрешни бизнес услуги се извършват и в Перисбърг, Охайо, САЩ.

Ключови думи към статията:

Коментари

Още от Технологии:

Предишна
Следваща